上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

回覆 24# ERUOSTEPBACK3 的帖子

你有你道理,我都係𥄫完佢對波先鳩痕。

引用:
原帖由 Loff 於 2021-10-28 21:50 發表 查看引用來源

你應該借啲意叫佢每日早啲send定午餐俾你揀,乘機抄佢牌
同佢whatsapp/ wechat吹下水,睇佢有無心機同你傾,就知佢對你咩心態啦
Good idea喎,聽朝去食早餐先。

又更新下先

今朝去食早餐,第一次去食... 因為撘車條路唔順...
我拎住LADY M入,佢輕跑過嚟,可能朝早無乜人,佢無著圍裙,對波真係跳下跳下咁,比佢望到我觀佢奶...

咁食完早餐,我話有時想知午餐係乜,可唔可以send比我,頂,然後佢指住個餐,話一朝早已經寫定... 我即刻話,咁我好少嚟食早餐,公司D同事有時都想知午餐係乜,再頂,佢叫我比fax,話fax慣比d公司,咁我以為我收得皮... 跟住佢補多句,問我拎wechat,話下星期一開始就send午餐比我。

又報告下先

頭先都係正常lunch啦,無乜特別,都係口花花咁對答下,不過又聽到佢講話件lady M有d乾,好似佢咁,因為我d C9們同事都在場,要收歛下。不過頭先wechat佢,話唔好意思,件cake咁,不過現場食會好d,咁佢係休星期日(工廠區麻),而架約左星期日帶佢去尖咀食lady M。

我已經有個邪惡計劃~

更新
約左佢聽日一點海港城見,我話我有d野想買,叫佢幫下眼,比d意見。 借d e問佢,會唔會阻佢返屋企煮飯。咁過左陣,佢覆我話可以陪我買野,唔阻佢,咁我順勢話請佢食埋dinner,佢話ok😈

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-10-30 08:26 發表 查看引用來源
好人同好淫都好受歡迎🤭
真! 以前HR有個女同事,講嘢淫慣,講笑話屌佢,佢會話任屌~

聽下都開心

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-10-30 10:30 發表 查看引用來源
樓主更新下啲對話內容黎睇下😝😝
盡力將有印象又記得既報告。

引用:
原帖由 88yes 於 2021-10-30 10:35 發表 查看引用來源
C9對答如流
仲要幫你整硬
仲口花花過師兄你

但唔知係咪對個個都咁

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-30 12:33 發表 查看引用來源
師奶多野講又自動搭咀...一般都食得....我好熟啲師奶性格😂😂😂😂
真的嗎?

你會令我對好多c9有好多幻想~

我出發lu

各位,我出門口啦~
我預早到先行一圈,睇定周圍有乜特別野,希望可以增加情趣。
我唔止為屌既,長散仲好,又有感情又有得食,長遠投資!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆