上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

簡短報告

玩左一日,好攰。總結: 無食到。
詳情聽日先報告(如果有人想知)。
我會逐個留言睇完先,再報告埋。
真係有d似成人版電車男,不過我唔算新手既。

初次去街

其實約定左星期六海港城等之後,我同C9無再喺wechat傾計,又無拎電話,真係講個信字。咁我12點半左右就wechat佢,比個餐廳名佢,教一教佢點行過嚟,當時其實我已經坐低左,因為我要早d攞位,想坐窗口位,望到維港。咁心大心細等佢覆,過左一陣,佢都係覆左"好"。又繼續心大心細等等等,好在差唔多1點,見到C9出現,行左入嚟坐。

一見面,氣氛有小小尷尬既,咁我話估唔到真係可以茶記之外既地方見面,咁佢話佢都估唔到,因為平時d客口花花吹水就多,真係約出嚟就未試過。咁我心諗都係聽住先啦,然後佢就話個景好靚呀,好舒服,我見佢個樣都係真心既,我咪答佢話怕佢平時可能忙返工,少出嚟relax,所以唔食cake住,搵左呢間野,又有景睇,又唔係食茶記既野,咁佢聽到都開心既,咁落單叫野食,個侍應(又係C9),神助攻,話我好有心搵呢張枱,誇張到話我12點嚟到攞位....

間野係韓國野,有叫炸雞,我一嚟就想破冰,同佢講放心,中意就用手食,最緊要自然,然後自己就用手先,咁好快,就變返喺茶記果時既"親切感"。有講有笑,內容太多,um... 寫到好似寫小說咁。

C9係大陸嚟既,十幾年前,當時二十歲,都係果d跟條香港佬,結婚生仔果d,咁我都唔會詳細問人地屋企d野,佢話真係落到嚟香港,就真係忙住做野同湊女,真係好少出嚟行下,我見有機會,咪問佢今晚有無時間,唔洗趕返屋企既話,可以帶佢周圍行下,萬聖節喎~ 咁C9話今晚個女約左同學去玩,老公返廚房,所以都唔洗煮飯,可以一齊行下。

都食到3點幾,我地太好傾,總結係大家都開門見山,唔想煩到屋企,又唔係為左性,又唔係為左情,即係佢而架個女大啦,佢多左時間,好開心有我陪佢周圍去,諗到野玩呀,食呀可以搵埋佢,佢都好豪爽,話AA制(咁第一餐我請既),咁我都答佢話好,我都想有個伴,老婆唔打邊爐,但自己就想打無得打,就可以搵佢,都幾right timing。

即係唔係sp, 又唔係sl,only friend for now~

咁之後既野都想知?真係好電車男喎....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-1 12:38 發表 查看引用來源

師兄似係追女仔feel多過食快餐。
開頭想食快餐既,而架就隨緣啦,幾好傾咁。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-1 12:40 發表 查看引用來源

做fwb 好D~~~
咁你有無摸吓人手仔???
我都無刻意諗做乜關係,都係隨緣啦,不過心諗都係可食用既。

呢個好耐啦喎,個同事上年生完仔辭埋職,欣賞唔到剷後大大波,可惜。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-1 13:12 發表 查看引用來源

師奶老公做廚房,刀法一定好好,賓州都切埋你🤣🤣🤣
乜都驚就打飛機算啦

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-1 13:27 發表 查看引用來源

花太多時間,不值得。 😁
可能C9 都係咁諗
各花各眼啦 我覺得值

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-1 13:29 發表 查看引用來源
我覺得幾好WOR,起碼對你係冇咩戒心先,慢慢一步步嚟,反而一下就去炮好似仲衰LAW
而架應該無乜戒心,幾好傾。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-1 13:49 發表 查看引用來源
多謝report. C9似閂咗閘,仲有冇下次?
唔覺閂閘,都好明白大家心意,似fwb,但係我未食到者。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-1 13:50 發表 查看引用來源

有冇揸過佢對大奶?🤣🤣
好想,真係好撚大對,又白又滑,怡保人嚟。

果時有諗過用肉骨茶做話題向佢埋手,不過無做到者。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆