上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

引用:
原帖由 manray 於 2021-11-1 14:15 發表 查看引用來源

我公司都有個馬來西亞人妻(我唔係住香港)
好白淨, 生咗3件都仲係好瘦, 係個胸好突出, 嗰陣見佢隻手臂多左啲肉地, 但係個胸特別脹咗好多, 過多一排見肚先知佢有咗第三胎 ...
佢老公點忍呀~ 唔扎應該keep住生。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 14:23 發表 查看引用來源

好吖,講下bak kut teh,問下佢中意食咖哩喇沙定亞參喇沙,又或者問佢辣死阿媽(nesi lamak)嘅參峇醬邊間好食😬
無啦,個同事無做lu。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-1 14:26 發表 查看引用來源
係WOR 咁頭先食午飯有冇咩特別?
無特別,我地有哂共識,低調。

食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介意去做。

咁天黑前,我帶左佢去aqua飲野,咁我係話果度個景好靚,又應下節,飲一兩杯cocktail唔會醉既,佢都好爽快話好。上到去,飲下野,都無乜點傾計,一嚟音樂有d嘈,二嚟有小小攰,想抖下。慢慢天開始黑,咁間bar都開始暗,氣氛都開始好,因為嘈,有時傾計要耳邊,開始親近,我又掃下佢背,佢又摸下我大肶,純粹互抽,話題又無乜特別,咁我見佢話攰,我提議去dup骨,心諗可以駁佢dup完想扑野。不過佢話太晏,第朝返早,想食完飯就返去。

我地都係坐多陣傾計,佢約我星期三晚收工去DUP骨,咁我地都係好簡單講時間地點就算,之後就去左ISQUARE食個饅魚飯就一齊撘車走。離開間BAR之後,我地又變返正正常常,無互摸,我好中意咁,適當時候做適當既野~

佢走果時話好多謝我周圍帶佢去,咁我都開心既,有個伴,即係有時想去行山都可以搵佢,佢唔怕曬。BTW,我約星期三時已經揀個地點附近有時鐘~ 我怕到時氣氛好又唔熟地方,打鐵要趁熱。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 07:12 發表 查看引用來源
欣賞ching都正正常常, 無刻意身體接觸, 氣氛啱嘅時候才少少觸碰.

唔似得啲on9仔咁, 我講到明普通食飯only, 唔係要找尋任何關係, 條友都要毛手毛腳, 真係想一巴車埋去.

...
真係有呢D人?一見面就摸手摸腳?我自己真係唔會諗.... 雖然想搵蝦條,但係我都要有感覺,岩feel架...

男人唔好咁心急啦,用小小心意,條女都濕d啦。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-11-2 08:19 發表 查看引用來源

話説有一次约個新識C9吃T,
我反而比她毛手毛腳,
個C9算幾OK三十頭未有孩子,
約她吃T,諗住坐的士的了,
她竟説去坐巴士,
全程有講有笑,大笑時手都放我大脾。
第一見無攪,我喜愛慢慢來的,
約個多月後才來。 ...
你要c9等個幾月喎!咁第一次係咪揸乾你?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-3 07:28 發表 查看引用來源

星期三跑夜馬🤣🤣🤣
就係因為跑馬先得閒呱,我諗佢老公,廚房佬,賭馬呱。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-11-3 07:56 發表 查看引用來源

大多C9有老公的,多不會太猴擒,
反而多是悶到發慌,想心靈慰籍,找人陪下。
其實男人都係,我地都係想有隻鵰陪下。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 10:19 發表 查看引用來源

你話事,大叔訂檯。
DM
🤣
唔可以咁,都要諗埋食邊間,最好諗幾間比女方揀,因為佢地好多時都唔知自己想食乜。

引用:
原帖由 wingwing2050 於 2021-11-3 11:10 發表 查看引用來源
師兄今日約左幾點呀?要計曬時間分配喔,如果唔係唔夠時間時鐘
係呀,仲諗緊,要食飯同dup骨,仲要預計有下場…

又無理由食完野先去dup…

我而架plan緊
小食》dup〉食飯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆