上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-3 11:12 發表 查看引用來源

師兄,約女仔食野,先清楚既唔係佢鐘意食咩,而係佢唔鐘意食咩。
佢唔鐘意食咩,你自然唔會去果D地方,至於食D咩,你應該lead住佢,帶俾佢新鮮感。
你呢位朋友跟既係咩野級數既人,我估你第一晚都已經知道,佢要既你係想你令佢開下眼 ...
我地各有各技能~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-3 11:29 發表 查看引用來源

Sorry,係個女生答:無所謂,食咩都得,之後問咩都ban..............
我諗所有男人都明既

咪唯有平時無野做都開openrice睇囉

各位,我未出發呀,做緊公司野,約左今晚6點幾,dum都準備左,仲帶定狼牙棒款!

咁熱鬧既…..
聽日先報告,眼瞓。

各位好,我報告比大家。

6點半左右真係喺約定既地方見到佢(我地由果晚口頭約好之後就無再講過,wechat都零聯絡。),食左媽咪雞蛋仔就去dup。去到個場,問我地係唔係按腳,我望一望C9,就答話我地想肩背,腳下次先,C9都跟住答,話腳都好,平時企得耐,不過近排肩背真係好酸,今次想集中肩背,腳留返下次。再問我地肩背想點按,我地揀左中式穴位啦,然後就帶左我地上房。
等緊師傅既時候,都係同C9吹下水呀,我講自己好少dup,因為好難撞到好師傅,通常都係揸流灘,C9都話係,有時dup完會仲痛,跟住佢諗諗下就講轉推油,我就食住個勢話唔怕我睇蝕?C9: 怕咩比你睇,你老公嚟麻。雖然佢講既語氣係講到講笑咁,但係聽到我心郁郁,我諗如果今晚氣氛好,真係有得食。兩個師傅到左啦,都係d阿姑咁,我就話,我都知你地唔同男人推油,不過我都問下啦,C9幫口話: 幫下我老公啦,佢背腰攰呀。咁傾多幾句,有講有笑,最後我果個師博話最多都係1part中式,1part推油,只做上身,我即答yes啦,我都係務求自己身上有油者。

我除左件衫就趴低,都無睇到c9除.... 有時師傅按到某d位,我就叫一叫,呻下吟,師博話我叫得攪笑,聽到C9個師博都話: 你老公叫得咁攪笑。C9答: 平時佢喺屋企都唔係咁叫。我就搶答咁話:平時都係佢叫多,我好少叫,佢叫得好好聽,唔信師博試下。我又賣下口乖話按摩師博幾辛苦呀,幾受氣下,氹下佢地,又讚下佢地按到位先會叫。4個人幾好傾,雖然都係講笑咁講,不過兩位阿姑都幾吹得,即係有時C9叫下,阿師博就話唔好叫到屋企咁啦,陣間你老公聽到下面頂住趴得辛苦,我又話唔怕,到時借用間房囉。有時我個師博按到我腰就話同我按好d,等我今晚有腰有力教訓下老婆,成程都幾攪笑。

打住咁多先。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-4 00:40 發表 查看引用來源
咁係唔係做咗先???
攪掂左啦~

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-4 00:42 發表 查看引用來源
講插.....咋...
講  屌字....講唔出口....😅
真係喎,香港人真係都係講插字多。

講"屌我啦"通常都係唔正既廣東話,夠哂風味。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-4 06:41 發表 查看引用來源

未諗到個故事大綱😑
我post親都盡心盡力寫,我已經今朝10點開始喺公司偷偷地寫,而且用電話打字都有難度。.

有時見到師兄你d留言就係無言,睇到都無乜心機再寫。

今晚返屋企寫埋,各位放心,實會報答大家,因為我真係有參考每一位既留言,幫到手~

鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都差唔多9點,我心諗,如果而家食嘢就真係得食嘢,而且頭先佢都唔介意我望佢着衫,然後我就問佢,好唔好feel ?佢答我話唔錯,好耐冇推油,佢又反問我點,我都係話唔錯,我仲話頭先聽到佢d叫聲,而家硬硬地,佢又話佢都濕濕地,雖然我地似講笑,但係我都食住上話不如開間房,可以沖沖身,又可以feel下,我仲問佢洗唔洗買d野去食,佢都好風趣話去到食其他野,然後我地就去左開房。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆