終於 見面 攪掂 (無乜相)(更新1/3)

收藏  |  訂閱
19  79.8k

無耐,有位衣著好優雅,office feel既lady出現,因為外套同裙既關係(見到著左黑絲),我對眼只係scan到師姐外貌,感覺係 “屌,網絡世界我會遇到咁靚既人妻既”,皮膚好好,白淨,同埋望一望佢心口,有睇頭。

見佢衣著,今朝返左工再過嚟,怕佢餓親,都叫小小野食,叫左沙律呀,意粉呀,生蠔呀,搵下話題破下冰,但係重點係我地以往傾開都係咸野,所以又尷尬又攪笑,都係講重點,師姐純品,但係好想要,所以應約,我地食完係上左酒店,然後好開心~

待續

請唔好質疑我。

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 一個字...好 ! 2023-2-27 17:37

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-27 16:31 發表 查看引用來源

個屎忽好卡娃衣呢.  
師兄想點玩?你出idea,我實行。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-2-27 19:28 發表 查看引用來源
嘩,sennn 師兄又食好西🤭🤭🤭
夫人,搵食艱難啊🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

師姐好大方

真係無得頂😛😛😛😛

附件

食完野,最後結論係,都出到嚟,所以,酒店。

我行先去拎房,攪掂哂先叫師姐,比個代號佢,Ele,代表elegant

上到房,msg話比Ele知房號,之後我首先清潔,都係咁,用毛碌清下床同被,再噴下消毒野,浴室就噴完再抺,浴缸就擦多兩下咁。然後,Ele到房,其實佢係怕怕地醜,咁佢放低野之後,我話我消毒左,浴帽,橡筋就放喺度比佢整,我就自己沖涼先,同佢講話可以等我沖完你先再沖,或者中途join我。

Lunch先

(Ele派福利)

附件

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 兩粒魚蛋有兩分. 2023-3-1 13:59

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-3-1 15:01 發表 查看引用來源
e位師姐好玩得下喎 , 一早準備定吊帶黑絲 , 似係老手 , 最重要就係第一次見兼第一次玩就可以任影.............真係堅
D相同第一次見面無關係。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 14:32 發表 查看引用來源

成本好重,係樓主先玩得起,我呢啲窮L一世都冇份。
如果講埋AA制,會唔會仲酸....?

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-3-1 16:34 發表 查看引用來源
唔知點解佢講呢個師姐...我係諗左係妳同小魔星😂😂😂😂
超大誤會囉....

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-3-1 16:37 發表 查看引用來源
師兄....揀呢個師姐keep 繼續定係keep 茶記師奶呀???
Sony
Sony
Sony

前往最後回覆