上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 02:09 發表 查看引用來源

一包雞蛋仔頂一晚,真係有閪屌到飽🤣🤣🤣🤣
一人一包,我地無share。

引用:
原帖由 小王子 於 2021-11-5 09:49 發表 查看引用來源
直頭可以拍成微電影...
xxx"狼牙棒"安全套 [冠名贊助]
再值入式廣告 " 媽x雞蛋仔" + "xx茶餐店"

ok wor,其實係唔係唔開得舖頭名? 我手快快打,無為意。

首先,多謝各位支持,其實我開親post share都係因為坐喺公司鳩痕,有感而發打下。(如果見我潛水,即係代表我無痕。)
開房前,經過間7仔,咁我話入去買套,問佢有無野想飲想食,最後再補句有無話想用邊隻套,或者乜野味。(我梗係無講我已經準備左狼牙棒啦。)C9話唔知,叫我揀,之後我買完野飲同3個裝就出嚟,我真係好唔中意7仔買,好貴....無喺7仔買好耐.... 買完一齊行緊去酒店啦,有d尷尬feel,咁我就R野講,緩和下氣氛。

我: 我揀左倍滑,你唔介意麻。
C9: 我唔識呢D,平時都係老公買,你好熟咁喎。
我: 唔熟,其實我淨係識呢隻,以前有幾次feel到老婆唔夠濕,我怕佢痛,咪搵左呢隻試,咁試完用開又幾好咁就無再轉。
C9: 你好鬼細心,我老公有時都太快插入嚟,係有d唔自在,有機會就轉你呢隻。

開始好傾返,無咁老尷feel。

我: 太快?
C9: 咁佢夜返又夜瞓,我就要早起,所以早瞓,好多時都係我瞓緊時佢摸醒我,一陣間就入。
我: 哦,明白,咁玩下前戲耐d先囉。
C9: 我都瞓到懜下懜下咁,淨係feel到佢掀起我件衫,摸下啜下咁,然後就除我褲摸一陣就插。完事我都係照瞓返,第朝早起。
我: 雖然聽到我扯扯地,但係你講到咁求其既。
C9: 平時者,我放假有時間唔係咁既,扯扯地?睇下?好想要牙?
又開始口花花吹下水。

傾下傾下就到酒店,攪掂就去撘lift,等lift時見佢深呼吸,我問佢乜事咁緊張,佢話佢第一次開房,然後我都忍唔住笑同佢講,其實我都係第一次開房,不過頭先怕瘀,唯有充大頭,扮哂熟咁。(真係極少炮房。)氣氛當堂relax哂,然後就同佢好似玩探險咁搵間房,都幾好笑。

我唔太想要拍拖feel,我都覺得佢唔想。我地喺條街行係完全普通朋友咁。

都係果句,乜野氣氛就做乜野,我都唔強求SP SL。
引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 11:22 發表 查看引用來源

下次買一包好啦...........

每人攞一包各有各食, 冇拍拖FEEL
仲要話買比佢食, 成包比晒佢,
佢應該會禮貌地問返你食唔食, 好大機會會餵埋你食

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 11:34 發表 查看引用來源
有咗師兄嘅滋潤....呀師奶應該開始會打扮吓同春風滿面咁做野
我琴日食lunch唔覺呀,等陣食lunch留意下。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-5 11:41 發表 查看引用來源
一包雞蛋仔你夠唔夠體力架,c 奶好大食架喎
第一次食,體力會有加持既。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 12:07 發表 查看引用來源
你又知果個c拉大食😅😅
將心比己? 😅😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-5 12:30 發表 查看引用來源

師兄為方便眾師兄妹追,不如P.1放番個你update左既頁數。
建議而已。
我唔識.... 平時我追都係"只看該作者"

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 12:37 發表 查看引用來源

食完後你有無掛住佢嘅感覺???
咁又無乜,都無再約下一次住。

而架我諗住約佢行山,搵緊行邊好,有初步idea,都係鳩痕,想plan到好順理咁再攪。

利東果面有無靚酒店?星期日又book到?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-5 12:55 發表 查看引用來源
今個星期日又再屌?😉
想行山多,不過有得屌就bonus啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆