上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 15:25 發表 查看引用來源
師兄...再唔係就book 個有廚房嘅hotel....玩煮飯仔過大半日
多謝你既idea,約到佢,佢又有時間,酒店全日,玩乜都得啦~

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 15:27 發表 查看引用來源
我覺得唔好做太多關心嘅野.....始終話唔係SL 嗰d...
傷心會係女人呀....
多謝提醒,不過呢點我有常在心既。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 15:28 發表 查看引用來源
即係痕先搵對方....都幾慘喎(女人)....
約左兩次者,又唔係搵親都為屌既,而架想約行山係真心想有個伴一齊既。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 15:34 發表 查看引用來源
有些C奶是有性需要每次爆房屌一次有滿足就夠唔會要求屌第二次,但如果男方想要第二次佢哋都會俾
但..有些大食C奶屌極都好似未夠,屌完第二次....摸摸吓又想要第三次,需求好大 ...
明白哂,咁我都唔係大食~

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-11-5 15:36 發表 查看引用來源

前題要佢唔貪心先得,你滿足到佢嘅嘢,係佢生活中一直都欠缺,當佢擁有咗,習慣咗有,或者想要多啲,你啱嘅,要保持安全距離
就係有一點我同佢好認同,我地都想有隻神鵰者。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 15:49 發表 查看引用來源
可以長久...但不能屌得太密
屌太密可能會變質。

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-11-5 15:55 發表 查看引用來源
快入正題講重點,入到房之後過程?師兄可唔可以形容下c9?身材啦?年紀?樣貌?對波有幾大?粒lin乜色?下面隻鮑係點?窄唔窄?多唔多毛?我知佢水就肯定多水😄 ...
有形容過,個C9中等身材囉,三十到尾左右,唔肥又唔瘦,各個位置都有肉,但又唔係凸出嚟咁,皮膚白底囉,少見光呱,但係有d小小點點咁囉,樣就一般啦,我唔係外貌協會。其他之後講。

引用:
原帖由 825 於 2021-11-5 15:57 發表 查看引用來源
C兄 探險揾房後好似未完喎 有冇detail 点玩呀
我想打埋架,不過我今日有d忙。(主要plan緊行山。)

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-5 15:59 發表 查看引用來源

不過有時唔係平過夜好多

但dayuse 有個好處係到酒店先付款, 仲可以即日取消booking
真係多謝各界幫忙~

再次多謝各位支持,每一個留言我都有睇同想覆,但未能向每一位道謝,請見諒。(我唔想太重覆性回覆。)同埋我發覺我寫得好散,今次會一大篇update出,趁印象深寫哂先。(雖然我記性好好。)

正題

經過探險咁既心態搵到間房,一入房,除完口罩同洗手,就喺洗手盆前對望嚟料,輕輕互咀幾下就攬埋一舊,佢心口撞埋嚟果下,好懷念大波。feel到佢雙手攬住我背脊,我就雙手由佢背脊摸到落佢蘿油,keep住打車輪,節奏好快,我開始除佢褲,解開鈕,鬆開褲頭,條牛仔褲要除幾下先落地,之後就除自己條褲(咁自己條褲,熟手既,孖煙通都一下除埋),然後雙手不停揸佢蘿,佢都唔客氣同我chok緊,我雙手摸住佢條底褲想除低時,我諗野諗左一諗(之後講),然後就同佢講轉去床。

去到床順便拎埋盒3個裝,咁佢瞓低,我就順手除埋佢條底褲,黑色,我至愛,就同佢繼續車,又摷下佢,佢又chok返我,我feel到佢好心急,就問,
我:好急呀?
C9: 快d啦,頭先推油已經想要。

咁我都唔多講,上套就男上,插左幾下自己件衫阻住哂先後覺未除衫。除完望一望C9發現佢個樣好enjoy咁,對腳又開哂咁,我就幫佢除佢件衫,黑bra~ 除埋bra,揸左兩下(好懷念大波呀),就車輪返兩下,果時唔想玩波,只係想大面積咁同佢身貼身咁做,兩個人攬埋一舊咁un,我係咁索佢條頸,佢就攬住我個頭喺我耳邊叫,好老實,快射過平時。

射完攬住一陣先分返開攤喺度,吹下水咁,我問佢頭先節奏會唔會太快,佢話果下感覺想要得好急,我話我都係,我喺洗手盆前面有一下衝動諗過唔用套就插,想除完佢底褲就扭轉佢後入,不過最後都無做到。佢話如果果下我唔用套,佢當時應該都唔反對,不過之後會好煩,而且之後可能會反感。一陣之後,就一齊去沖涼,C9話點解無浴缸,我話有浴缸就叫staycation,而架我地係爆房(鳩up講笑)。咁沖涼時大家互相同對方洗下頭先d油,抽下水過下癮,沖完抹乾身再上床繼續。

佢瞓低啦,我慢慢服侍佢,索頸猜波捽lin,再狂lam佢lin頭,聽到佢開始唔唔唔咁叫,條腰有小小郁,我就下移,分開佢雙腿,一大下奶落去(其實係向上奶),食下鮑,用下手指,又有我口水,又有佢西水,整到佢un下身知佢嚟完,見自己未回哂氣就繼續摷,第二次之後我就上移返玩波,仲放埋碌鳩喺對波中間,咁佢搵對手夾對波問我係咪想夾腸,我插左幾下就話想佢含,佢就起身我就坐起床「i」住床頭坐住比佢含。

含含下我就伸手去掃佢背,再掃落蘿,再落摷埋(不過佢有返咁上下高,唔太就手),過一陣我就瞓返喺床,諗住佢上套坐上嚟,點知佢下移繼續含,由佢含多陣,我就自己帶套,捉住佢上移示意佢坐蓮,點知原來佢咁。

C9: 你想我坐上嚟?
我:係呀,不過你唔想都可以。
C9: 我唔識架,未坐過,套我都唔識帶。
(聽到我當時O哂)
我:
咁你想唔想試下?想你就可以試下,慢慢放入去。

然後佢就踎喺我上邊,係「吉」腳踎,真係慢慢咁樣一手捉住我碌野入(另一手扶住我肚),我個角度望住係正既,意境夠淫,仲夾到對波好大喺我面前,又論論盡盡咁,都攪笑。咁我伸出雙手,同佢廿指緊扣,主要想比佢扶住平衡下,見佢un左陣就話點解咁攰既,我話你踎住un,梗係攰啦,然後我都撐開自己對腳扎行馬,向上插一輪,先放佢瞓返喺床,轉返男上,又插又玩波又鍚咁,有時又抬佢雙肶上自己膊頭插,有時就撐濶佢雙腳咁插,直至射都係男上。

完事後傾左陣,我問佢點可能未騎過,佢話平時好多時都係半夜佢老公瞓之前攪,佢都眼瞓到死魚咁,係放假咪多d時間,會含下,之後都係男上多,有時狗仔。我就話對波好正,c9話:
知啦老公,你兩個一樣咁中意玩波。睇睇時間,10點幾,要走人,又無話唔捨得既,純粹覺得夠鐘要走。

出左酒店行去撘車,全程都變返有距離既普通朋友咁傾計,大家都明既,真係善解人意。主要係傾開行山野,八下佢想行d乜,體力點之類,因為我好耐無行,所以呢幾日我係咁plan。

最後更新,約左佢星期日行山,地點我唔自爆啦,咁我係約好早既,我話趁星期日仲係好天,去既地方今個星期日要早d去會好d,又小人d呢,我簡介左行程同要求佢聽,佢就話好。事先聲明,星期日未必有故事發生,如果齋行山你地睇唔睇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆