上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
410  439.0k

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-5 23:25 發表 查看引用來源

獅狗生過隻閪黑唔黑?有冇反唇!
奶頭糸咪大lin餅同黑大的?
正正常常咁囉,無反唇,唔係黑,自己想像啦…

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-5 23:41 發表 查看引用來源
多謝Ching詳細report,好有身歴其景feel!去邊做乜都冇所謂,一定捧場!另外人妻多唔多水,窄唔窄?😉
都夠水,窄唔窄唔識分,因為唔識比較,呻吟好聽既咁囉。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-6 00:19 發表 查看引用來源
個個男人都愛玩大波....仲要不停渣...想渣爆人嗰隻
但係我既癖好係膊頭到手臂,白滑又size適中就正,我承認我變態~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-11-6 07:13 發表 查看引用來源

C9擺明就想浸浴,之後book間酒店同佢浸下la
女人俾人撩興個陣,係有機會無哂理智俾你無套既
不過冷靜之後,好大機會係反感囉
同埋佢又有家室,真係萬一有咩意外都好麻煩
行下山都幾好丫,親親大自然 ...
無錯, 佢既「浴缸」比我好大既啟發!

引用:
原帖由 夢@@ 於 2021-11-6 00:36 發表 查看引用來源
出發前睇一睇天氣,天文台話星期日凍同有雨呀!
暫時睇天文台預測,朝早ok既~

放心,我plan好哂。

引用:
原帖由 simonh54 於 2021-11-6 01:36 發表 查看引用來源

CHING, 頭一次唔沖涼就做 ?!
係… 我㨂人 人㨂我,大家選擇,而且當時氣氛真係好想快d插,果種感覺真係要衝動到直頭想喺街就搵後巷做。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-11-6 08:01 發表 查看引用來源

如環保就重正。。。熟落左就😍
睇避孕同女方意願啦,太衝動唔係好事….

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-6 10:06 發表 查看引用來源
師兄搞咁多野    你啪多一兩次會唔會再plan 啲咁sweet 嘅行程架.... 我估你啪多一兩次..之後只約人上房見個隻😅😅😅😅😅
呢一刻都未係只為上房既,男人都需要神鵰。

我其實都想有伴行山,食野,踩冰,BBQ之類,好多野想做。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-6 10:19 發表 查看引用來源

攪得幾次之後屌完休褲走🤣🤣🤣
呢d通常係兩公婆喎。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-6 10:21 發表 查看引用來源

咁快可以回到氣,第二q,我諗c 兄體力有番咁上下
其實之前試過唔夠硬,之後養成好習慣,例如每星期跑幾次步,舉下䃁鈴咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆