再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
38  397.7k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-20 08:40 PM 發表 查看引用來源

從直覺及其他蛛絲馬跡,我覺得他外面是有著另一個她。我太了解他,他不是只為肉體的人,他對她一定有愛,他選擇留下只因為仍未想破壞這個家,但對我應該只剩下責任了。

當我告訴他澳門之旅時,他的反應冷淡得令 ...
你咁索都唔吼,佢真係唔識貨,比我日日攬實你。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-21 11:29 PM 發表 查看引用來源

女人比較細心,加埋直覺,都好少錯,問題只在於想不想揭穿秘密
咁,你唔揭穿係。。。。想各有各玩?

樓主去得成澳門嗎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-30 07:40 PM 發表 查看引用來源
《第十二章 ~ 守護天使》

「Sa姐,你平安夜有約人嗎?不如我們一起慶祝吧?」Moses突然問我。

「平安夜... Charles剛好那晚回來,不過他應該沒時間陪我.... 」

「對呀!我就知你到時無人約,所以約你囉, ...
我係佢幾大都唔坐的士,揸私家車同你去遊個車河,去D人少地方談下心。。。。嘻

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-4 04:31 PM 發表 查看引用來源

係,這問題都好常見
其實,你家下仲有冇做工?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

當然有,但無以前咁忙
如果做你同事,真開心,一定每日很養眼

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-5 05:13 PM 發表 查看引用來源
《第十三章 ~ 細心的安排》

平安夜那天,雖然Charles仍未回到香港,但已一早交代lunch後便可以放早。而Moses在前一天便告訴我放工後有事要辦,所以晚飯前才會約我,於是放工後我便先回家休息和換衫。

大概4點 ...
一早應該揸車吧。我都話,比我一定揸車載你。青馬觀景台我都有揸車載過女朋友去。。。。

你幾耐冇去過?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-5 06:40 PM 發表 查看引用來源

因為車不是他的,平時無這福利,哈哈

青馬觀景台我就只去過這一次咋
我估大把人肯車你去。。。me too

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-9 12:57 PM 發表 查看引用來源

師姐說得對,叻的男人吸引力很大,亦很難抗拒。
不理其外表?

前往最後回覆