上一頁下一頁
發新話題

食左兩個女同事#182 (25/12/14)#27 #45 #47 #83 #94 #112 #124 #172(30/11/2014)

收藏  |  訂閱
69  204.5k

如是者之後我同b經常吹水。都係無聊白痴野廢up但佢又受。係無講過性話題架。

直至去到Christmas party B上台玩飲酒game, B落台又俾男同事隊。其實我同佢坐好遠我唔知佢俾人隊。直至另ㄧ位女同事mung去走帶黎我到話b好暈俾人隊同抽水叫佢跟我坐。我心想咁益我。我之後斟杯茶俾佢話佢點解唔say no。我都唔記得佢點答我。到我上台玩玩完唔見左佢,原來佢坐左係班close同正經同事到。心想無行lu。

差不多散band時我俾老細捉住隊酒而佢地成班人開始走。我ㄧ心想送b返屋企,點知走唔甩要應酬老細唱k。我自問好識湊老細永無say no。但我絕對唔係嚓鞋仔。我ㄧ路watsap b 叫佢唔好走我地食筲夜再飲我未夠喉。佢話唔好令佢失望覺得我係正人君子。咁就好失望咁叫佢早d抖 我應酬老細。

第二日我問佢點呀有無事。
我:妳醒未呀?有無事?

B:醒啦

我:妳咁渣架飲少少就醉

B:溝左酒嘛。飲左好多呀。

我:唔飲得唔好學人飲啦

B:佢隊埋黎咪飲囉

我:好彩有邊個同我係到姐。下次唔好啦。我原本想送妳但係俾老細捉住。

B:無所謂啦我都係搭的士。你玩到好夜呀?

我:唔係呀ㄧ點幾到啦。妳抖下啦星期一見啦。

B都係ㄧ個逞英雄既人酒黎隊佢就會飲不過佢飲完通常ㄧ班人都會送佢,所以好安全同飲得有節制。而A我係果晚party 都有搵佢不過佢唔飲酒既。

接近New Years 我地關係開始起變化同曖昧化。

引用:
原帖由 judymm 於 2014-11-23 11:45 PM 發表 查看引用來源
then...
Need to wait to afternoon before I can update
Maybe I do a mini update around lunch time

引用:
原帖由 hkairport 於 2014-11-24 09:25 AM 發表 查看引用來源
同時可食兩女,叻
多謝讚賞,不過而家ㄧ個餵三個。要做好資源分配。

引用:
原帖由 Telehandler 於 2014-11-23 11:39 PM 發表 查看引用來源
等下文,睇吓樓主點樣食完B餐再食A餐。

好,A餐要等多大概三篇。

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-11-24 09:37 AM 發表 查看引用來源

三個都大食?

都大架

想問下幾時可以pm 同覆pm

Thanks, 請幫忙啦

Part4 mini update

黎到31號公司返半日食完午飯同事各散東西。我同b眉來眼去眼神交流,其實我feel之間有d野。我watsap 佢話new years eveㄧ齊影下相去cwb 先走。我約唔到佢倒數因為同正印ㄧ齊。點知佢話唔去之後我又watsap 佢又打俾佢全部唔應。果ㄧ刻好失望,咁果晚同女友過。
B到第二日先覆我話唔想有誤會所以唔去。

B:唔去影啦。費事有誤會啦。

我:傻啦,影相姐,有咩誤會 haha

B:都唔好啦

我:Okok

B:尋晚我同返exㄧ齊

我:係呀?(心想,頂早知放工捉住佢影相咪ㄧ齊唔到可能)恭喜妳呀。

B:係呀因為某d誤會分開左。而架無野啦。

我:咁咪好囉。

之後忘記左講咩閒聊。心情有些失望....以為我地就咁玩完。

雖然佢有左男友,同唔想誤會,但係之後佢又無特別避我,我地仲越來越close。有陣時又會碰下佢隻手又會縮。有時情深款款望住佢,佢又含情脈脈對望返我。
有ㄧ次我地搭小巴我拖佢隻手佢又縮。

B:唔好啦

我:拖下啦,我想呀

B:唔好啦。(縮左)

我:妳知唔知我諗咩

B:妳有女朋友

我:我知,所以咁耐都無做咩,但好想拖妳同錫妳。

B:唔好

我:點解?
B:我怕唔捨得

我嘗試錫佢佢又避。落車後去左公園行左陣。我停低左嘴落佢到佢縮唔切。嘴左好耐之後佢上樓仲滅左我ㄧ下。

之後我錫佢都無避啦,不過我想手多多佢會fic 開我隻手。

我:每次我地錫我下邊都有反應大左。

B:(佢勁嬲)妳去叫雞啦以後唔錫妳

我:(我始料不及)對唔住,我唔想,真係控制唔到

B:妳當我係咩呀。妳去clubbing la搵啦!

我:我都係想坦白

B:多謝妳坦白(態度軟化)。妳要咪同女友囉。

我:我淨係想同妳親蜜d

Detail之後唔記得左。今次之後我地又close 左。

直至ㄧ日公司又返半日,我問佢想唔想上我到,佢話好。心想今次得米啦。

下一篇開始有料到,希望大家繼續支持下。多謝你地有耐性追到而家。

引用:
原帖由 有緣有綠相聚 於 2014-11-24 03:16 PM 發表 查看引用來源
上你家.. 唔怕女友..突然找你..???
因為返半日既緣故所以敢,佢放六點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆