觀塘康寧

收藏  |  訂閱
31  27.3k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-23 21:52 發表 查看引用來源
大話精:你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。高鐵冇石龍站兼石龍高鐵後冇左客運,專做中歐货運,你間廠冇貨去歐洲?唔知!我屌你知唔知:
作大大話精 ...
當年,我地叫和諧號做高鐵。得吾得呀!
講緊叫雞吖。你講啲貨去歐洲又關你撚事?
我間廠做乜野,貨去邊度。你邊位,點解要話你知?

我問緊你我幾時講我93年去石龍?點解屈我?
答我呀/

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-25 07:18 發表 查看引用來源
唔知高鐵冇石龍,!我屌你知唔知:
作大大話精答你:七頭,你話石龍私竇250,K450過夜,93年先北上,咁價,93年石龍可能有,跟住話高鉄先去石龍,石龍冇高鐵站,自暴其短,同分身老作紅門一能樣,唔作,76,

...
答我呀/

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-25 21:36 發表 查看引用來源
點解屈我?話我食三粒偉哥,都死能,
答我呀食三粒偉哥,死能左,
去石龍边度有250過夜
你90年初未去過石龍屈我老作俾一百鸡頭講大话
你答我
答我呀

我問你先。

答完我,我會答你。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-26 05:48 發表 查看引用來源
點解屈我?話我食三粒偉哥,都死能,
答我呀食三粒偉哥,死能左,
去石龍边度有250過夜
你90年初未去過石龍屈我老作俾一百鸡頭講大话
你答我90年未去過石龍,边有250過夜,450K囡 ...
答我呀

我問你先。

答完我,我會答你。

大話精 ;P ;P ;P

大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-4 09:09 發表 查看引用來源
你边度知的消息,有分不用中学畢業入職公務员,好多,登記護士,助理文员,佢升左職又点,真正返大陸我78年申請一次,去廣州,去玩四天,坐飛翔船成千元,大半個月人工,剛巧中國打越南,申請批,尚要上總部見件E.O.,此後放大假寫假纸,假纸有欄寫 ...
78年咗飛翔船要成千銀?你繼續作啦。
我知道當時大約120蚊啫。而78年,你有撚2000幾人工。

中國打越南-諒山之戰係1979年2月-3月。吾係1978年。

大話精-又俾我踢爆。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 09:27 發表 查看引用來源
你作野呀!你呢亭minor staff 堂堂一個EO會見你,人唔笑,狗都吠啦!
佢出明大話精,乜你信佢講野架。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-5 07:09 發表 查看引用來源
講E.O,你講特首
講法庭書记,你咪講總書記習總
樹根正七:你條奶咀仔
你含七
唔啱,含七有米青,唔好益你
含我條死能,益你黄金液,傳的H P V,前列,肛門。兼有洗膀胱卡介苗餘韻 ...
呀𨳍,點解咁多人𨳒你。你有冇反省過呢?

大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-6 08:57 發表 查看引用來源
跟油麻地,四天團,999元,個時無2000元人工,千五度,咪大半個月粮,梗係寫左假紙先報團,見批左,中越想打,咪無報,無去,跟住打成大話精,点及你。
四天團,999元,嘩,超級豪華團。

當年廣州四日遊5百幾。我去過。大話精。

前往最後回覆