44 12345
上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
43  140.7k

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-3 09:19 PM 發表 查看引用來源
第六集 主人

「你係我的人了!」
「係~主人~~」我笑住咁同佢講,我當係玩笑,但佢好認真:
「你叫主人叫得好好聽,以後都咁樣叫好唔好?」

反正都係一句,又冇咩特別意思,我就應承左,之後我地傾下計…攬攬錫錫一 ...
有主奴嘅味道!!good!!
可以玩嘅嘢有好多嘅,好似露出,綁起,玩具......
去得日本,可以係溫泉大戰
不過睇唻男主角有啲控制欲,可以多啲命令女主角試吓吖
好期待下一集,繼續追落去!!!

其實露出又唔定係要畀其他人睇嘅
不過露出有個好大嘅刺激感係度
做啲平時,或者常規下唔畀做嘅嘢
就好似師姐之前篇巴士上面打野戰咁
不過有啲人都會鍾意畀陌生人睇到
有啲會感覺好有成功感
我就試過有個ching 同我分享佢女朋友嘅裸照
當我以為見過佢女朋友,有得睇無得食果吓,佢勁high囉

有update
原來係去到日本大量入貨
呢轉有排玩吖!
:smile_o12:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-7 10:54 PM 發表 查看引用來源
第8集 溫泉+露出

「你竟然引誘主人?!」佢笑住咁講,跟住拉左我去個冇人的公園
佢由性商店個袋拎左其中一樣野出黎,拆包裝,遞比我睇

傳說中的搖控震蛋………..

「主人….」我想叫佢唔好,但冇發覺呢個時間嬌嗲 ...
樓主寫得呢個奴奴真係好乖喎!
搞到我都想搵返個添XDDD

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-8 07:24 AM 發表 查看引用來源
暫時係好乖...
睇唻之後會曳曳啦:smile_30:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-10 05:01 PM 發表 查看引用來源
第9集

休息左一陣,我地在和室又做左一次…兩個鐘之內HIGH左三次,我開始有D腳軟….但又好爽,嘻嘻~
之後我地食左旅館的晚餐,就去買鞋,因為主人話想我聽日著高踭鞋配黑色的女僕服,主人幫我揀左對4寸的
「我冇 ...
So sweet!!!
一早就唻返一Q
下次要吞晒,再咀主人:smile_o01:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-10 08:10 PM 發表 查看引用來源
下集唔SWEET的...
畀你咁講一講
我更加想知點發展
:smile_o10:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-11 11:47 PM 發表 查看引用來源
第10集  (諗唔到標題)
食完酒店的自助早餐之後,主人就幫我換左黑色的女僕服,配埋黑絲同尋日買的高踭鞋,就帶左我去行街

呢套衫我覺得似管家制服多過女僕,完全唔可愛,不過主人鍾意,冇辦法啦…佢依然唔比我著 ...
唔知女主角之後會唔會同ERIC 有一手呢??
不過男主角嘅控制欲真係好強~~

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-5-12 08:52 AM 發表 查看引用來源

好厲害呀
咁快寫到第10集

我仲唸緊個稿咋

你想男定女?

男: JERRY (我上司)
女: RACHEL (我同事)
唔介意你加埋我
:smile_30: :smile_30:
Cathy 師姐有新作??

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...
呢一集淡淡道出兩個人之間嘅關係
唔知點解覺得有少少心up
Anyway, 加油吖!
:smile_o12:

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆