上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
179  151.9k

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 15:13 發表 查看引用來源
我聽完 忍唔住...即刻捉住咗佢細佬 放左係妺妹門口 再用細佬撩左妹妹幾下    點知佢都係為所不動 吾肯乖乖就範 我:‘喂呀 快d呀…’
佢聽完 就用細佬拍左我妹妹幾下 搞到我仲加想要

我 ...
照師妹咁講,我入到第二輪嘅機會應該好細。

雖然係咁,有得睇師妹嘅分享,知道師妹咁容易有高潮,搞到我有一刻好想同師妹狠狠地搞下去⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

點都好,遇到咁知性嘅師妹,我好開心😊

希望我有機會好好守護師妹!呵護師妹!

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 21:04 發表 查看引用來源

哈哈 如果你真係入吾到第二輪 你覺得你衰d咩?
我覺得我衰太直接,同埋有時講嘅嘢太保守,過份保留

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 09:36 發表 查看引用來源

我已經開左冷氣 一行出冷氣房 想死咁濟😭😭😭
師妹要小心保重身體呀

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:23 發表 查看引用來源

要開大個冷氣黎舒服
啱喇,咁熱,冇嘢好過開大冷氣嚟舒服舒服吧

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:27 發表 查看引用來源

如果你無skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 應該係2nd in度
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu
好彩我冇HEA答

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:44 發表 查看引用來源

我著左吊帶裙咋 通風d 無咁熱
吊帶裙正,搞到我有少少⋯⋯⋯⋯⋯

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:32 發表 查看引用來源

直接問題吾太大 除非你直接係帶有嚴重侮辱性
如果你ge保守係skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 就sorry
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu
希望你無hea我啦

因爲我唔記得有邊個係入左2nd in : ...
我冇HEA答嘅

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:47 發表 查看引用來源

係屋企先咁
出街吾會
我都信靚靚師妹出街唔會著吊帶裙

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:54 發表 查看引用來源

of course..吾鍾意做衆人焦點
師妹低調是好

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 18:38 發表 查看引用來源

下身有著底褲😎😎😎
搞到我都好想對師妹上下其手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆