上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
179  151.9k

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 18:17 發表 查看引用來源
今日要sd ge 2nd round已經sd左
辛苦妳喇靚靚師妹

我好努力爬文,發現師妹遇上不愉快的事

除咗我可以借我嘅膊頭畀妳之外,只好同師妹講:一切順其自然

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 19:11 發表 查看引用來源

haha 我無事 係有d心up姐
果然係同我一間學校 好中我論選set ge points
師妹記住有咩心事唔好收收埋埋,因為咁樣會令自己唔開心。

如果想搵人訴苦嘅話,可以考慮一下我

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 22:03 發表 查看引用來源

大家一齊去🙈🙈🙈
好呀,預埋我呀

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 12:45 發表 查看引用來源
師妹是日心情幾好 打吾打文好呢?
:$:$:$:$
師妹心情靚靚嘅

打幾多都得

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 13:13 發表 查看引用來源
好呀 等我盡量今晚post
等你地又徹夜難眠
期待靚靚師妹嘅傑作

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 16:34 發表 查看引用來源
師妹今日好忙 要打文 又要忙住篩選
尋日sd出去ge 第2輪pm處理得7788
辛苦晒靚靚師妹

不過要記住小心身體,好好保重

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 16:46 發表 查看引用來源

等我
我努力打緊
師妹加油💪🏻!

期待新一輪嘅FF

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 16:59 發表 查看引用來源

吾好ff太多 希望越大 失望越大
師妹不用太擔心

我只擔心師妹太忙,再次弄壞身子就不好了

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 20:40 發表 查看引用來源
其實係咪我打野真係咁差 令到咁多人吾明 之後係咁問或誤會 我好似有講第2輪pm未完我成日係到諗 既然你地都覺得自己無機會 不如我索性吾好sd比你地 ...
我都算係比較例外的一個

我一向不問結果,只是享受過程

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 00:18 發表 查看引用來源
衰人呀 霸左我個#1000 哼
-----------------------------------------------------------------------------------------

人夫休息左一陣 就扮好攰 開口講:‘你自己坐上黎啦 我頭先服侍到你好攰!’ ...
Ankle係指腳踝,近腳踭位置

我睇完師妹呢篇精彩POST,我細佬已經即時作出反應!

換轉係我,我唔會要師妹咁辛苦,反而我會服侍師妹服侍得「貼貼服服」!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆