[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
11  243.1k

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-10 02:21 PM 發表 查看引用來源
很抱歉, 最近好忙, 無時間繼續寫個故仔, 希望大家唔好見怪。
假期快到, 大家又可以復活了, 送上一張清涼圖, 希望大家喜歡~
https://ibb.co/K7VhZ8K
見到張相,更加形象化女主角嘅模樣,加上幻想,更加正

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-25 10:06 AM 發表 查看引用來源

哈哈,謝謝支持啊!我剛剛返到香港,未有時間寫啊
等到條頸都長哂喇

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-29 02:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈,要多謝一直等緊我更新故仔既讀者!希望唔介意我唔夠其他師姐咁吸引
好吸引呀!起碼對我嚟講係好吸引

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 06:36 AM 發表 查看引用來源

哎呀,其實我鐘意年紀大既男人啊
喜歡年紀大嘅男仕?咁有我份喇😂不過我無地中海同大肚腩,會唔會唔合格㗎?😂😂

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 11:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈,如果你係有彭于晏咁靚仔既成熟男士,可以同我傾下啊~哈哈。不過我唔鐘意無頭髮既、反而我鐘意毛茸茸既^_^
就快有㗎喇,等吓啦😂😂我好彩,有頭髮,毛呢,腳毛最濃😂😂

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 11:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁咪似隻猩猩囉^_^~
又未至於全身😂😂😂

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,性口有毛既男人特別性感
心口?又無喎😂反而試過有個女仔响床上面打開張被見到我對腳話好多毛,好性感啫😅當時有啲尷尬😅😅

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 12:25 PM 發表 查看引用來源

哈哈,咁都幾有趣啊
咁師妹喜唔喜歡先?

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-7 10:02 AM 發表 查看引用來源
第九話
孩子的出生給我的生活帶來了樂趣。帶孩子,洗衣,做飯,完全交給陪月姨姨、菲傭和媽一手包辦, 我只按時吃飯、餵奶,日子卻過得挺無聊。
這陣子,我幾乎每天都會睡到中午才會起床,睜眼看了看窗外的豔陽,不好意思繼續賴床,才施施然起來吃午飯,此時已經是下午一點多了。
吃完午飯後,我便開始收拾起自己的衣櫃來,同時開始準備過下個月準備復工的衣服,籌畫著穿什麼好呢?
把身上的衣服都脫掉,我全身赤裸的 ...
好精彩,慾求不滿嘅感覺,會唔會慢慢侵占女主嘅心靈呢?

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-23 08:12 AM 發表 查看引用來源

哎呀,師兄,我經驗唔多啊~
噢!我條.........頸長咗㖭🤣幾時有update呀?

前往最後回覆