上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
53  1.6m

好文,好耐無睇過咁有質素既文章,要上水支持下!等你update啊

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-21 10:09 發表 查看引用來源

好耐無見呀🤭🤭
咁都俾你見到XDD

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-21 10:50 發表 查看引用來源

掃描眼😆😆
等樓主更新😝

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2022-6-21 13:00 發表 查看引用來源

我都等緊呀~🤣🤣
喂呀,連你都浦返上水喎!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:43 發表 查看引用來源
大家好似好期待有甜野
Sorry仲未到 應承大家盡量呢個禮拜尾/下個禮拜頭應該會寫到
而家咁都好甜
sweet個甜
加油呀ching,但唔好慢慢寫
讀者心急

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-22 19:01 發表 查看引用來源
Part 17
Wendy放學就即刻衝過黎睇Miki,一見到Miki即刻攬住佢。
Wendy: 對唔住呀,尋晚我訓左所以一早唔知咩事。
Miki: 唔緊要啦,傻瓜。
件事總算告一段落,原來Miki阿爸一早同定Nely講佢會講個真相俾Miki知,即係Nely一直都 ...
我覺得三個學生都冧Kenny哥哥,不過Kenny應該係冧miki
不過會唔會劇情就係咁鋒迴路轉
陰差陽錯下同咗ally上床?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-23 18:18 發表 查看引用來源
Part 18
進入中六既Miki佢地,DSE已經係倒數階段,佢地忙到七彩,日日都測驗咁濟,基本上冇乜時間抖氣,但佢地都堅持補習時間,我偶爾都會同佢地食飯,同佢地傾下計鬆下,有時Miki,有時Ally,有時Wendy,有時又會一齊食咁。佢地3個都對自 ...
時間軸跳得好快,你地都識咗足三年,個個星期都見,好親密
我估三個都鍾意樓主

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-23 18:53 發表 查看引用來源
因為有啲枝節我冇寫到🙈同埋未必記得好detail
我寫啲重要既事件咋
唔係幾十part都完唔到🤣
而家個節奏好好,真心好睇☺️☺️

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-23 20:43 發表 查看引用來源
所有次序, 組合都俾你哋估晒😂
係等緊update既同時,就估下組合先可能係Nely先呢?🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-24 21:15 發表 查看引用來源
今集終於有甜啦 希望我表達到個氣氛出黎啦
wow突然間嘩快既🙊🙊🙊估唔到係Wendy喎!!不過又好過攞咗miki隻豬既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆