上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
53  1.6m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-25 21:03 發表 查看引用來源
冇計啦不過放心, 我點都會完左個故去
我地等得,只要唔爛尾就得

同埋等成個故事完結咗,樓主要繼續上黎分享下內心感受😆

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-7-27 20:10 發表 查看引用來源

我反而覺得,一係樓主同Miki 係埋一齊,一係呢三個女仔都已經成為過去…….

因為樓主係最後嘅update 中寫過「呢次之後我真係冇再同Ally, Wendy再做過。」 ...
三個女仔都成為過去最似

今日係8月1日,唔知Kenny忙完未呢?會唔會有update呢?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
知道唔係爛尾就安心,你先忙埋再寫結局,等你

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-8-14 18:16 發表 查看引用來源
Kenny 完全失蹤!
希望快啲出埋個結局!!有始有終
都唔算完全失踪,佢都有上過水冨奸咁樣出書就話抵俾人鬧,Kenny只係空餘寫下故仔
又唔好迫得太緊⋯ 讀者們都多等緊睇埋最終回既

我估,三個女仔都係Kenny生活中fade out咗
呢個純粹係回憶

引用:
原帖由 離火 於 2022-8-23 14:02 發表 查看引用來源
搵番師兄之前寫既文又睇番都幾過癮
可以share嗎?謝謝師兄

引用:
原帖由 aagunner2009 於 2022-8-23 18:53 發表 查看引用來源

kenny哥哥唔知忙緊乜,整合上面ching嘅意見,可能被Kenny嫂發現被迫腰斬,Kenny哥哥提及過,係引版有舊文,大家可以睇住先止渴,但都係爛尾😂

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21823643 ...
謝謝師兄

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-25 02:03 發表 查看引用來源
Part 29
12月係佢地考Final衝刺既時間,我都冇乜見佢地。
每次食飯我都有少少刻意迴避同Miki同單獨相處既時刻,或者愛過既女孩總帶黎少少既尷尬感、距離感。又或者,我唔想俾自己太多幻想...
Wendy事件都經過同大學投訴之 ...
終於8月完之前見到你update啦!開心開心出去玩真心正,點都要嘆返夠本,好好叉電!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 22:49 發表 查看引用來源
以前篇文我應該唔會再寫 讓它過去吧,嗰到之後都冇乜特別。
PP就係呢到所指既前女友,佢之後都會出現。
至於點解我地會分手,之後會有機會寫到,當係交代埋吧。
冇諗過未寫到佢大家竟然搵得返舊文出黎。 ...
峰迴路轉,估唔到miki咁愛你叫錯名都有添,呢啲明明係男人身上發生多啲😆

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 23:51 發表 查看引用來源
乜都有可能既, 跟住落去仲有啲篇幅, 大家繼續支持
等你等你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆