第一次同女友一齊玩同房不換

收藏  |  訂閱
5  27.7k

引用:
原帖由 mkmk11480512 於 2022-3-24 12:32 發表 查看引用來源
之前一直都想睇人做,直到前排又想俾人睇住做,
膽粗粗問女友,
想唔想俾人睇住做
又俾我過到關,
女友話你搵到唔識嘅人黎睇就得
之後我就去左TG搵左個Group搵人問
個group 係呢個 https://t.me/happydaynnight
入面有情侶有 ...
嘩!正啊!
其實同房不換都幾爽,
之後仲演變成....
等睇故事發展。🙂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 13:25 發表 查看引用來源

咪寫到好似賣廣告咁啦
人地都係想知過程, 玩o左d 咩咁樣
貴妃係咪有興趣想玩埋一份先?🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 14:23 發表 查看引用來源

其實都唔錯呀
唔知我理解會唔會錯啦, 就係如果大家都已經過o左生育年齡, 例如話女人已經停o左經,
又已經過晒熱戀期 (我仲未o架! ), 唔需要靠性愛去維繫感情同婚姻, 可以做到真真正正o既神交,
即係大家依 ...
如果講我自己,我或者可以用揸車嚟形容一下,譬如電單車和私家車同樣都去到一個地方,當然大家都明白坐私家絕對較舒服,但我自己偏好喜歡電單車,感覺上對電單車有更多的交流,能夠人車合一,所以明知坐私家車較舒服,不過我仍會選擇電單車,不過如果只計較舒適方面或肉體的感受,相信大部分男人或者我都會選擇青春玉女,但做愛真係唔係只去計算呢一部份,交流存在很大很重要的一環。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 13:54 發表 查看引用來源

八卦吓啫
年紀大啦, 人老珠黃, 仲邊有人同我玩
版上大把師兄想一親你的香澤啦!🤭

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 16:04 發表 查看引用來源

我覺得同識嘅人會尷尬
好似以後著咗衫都好,佢可以望穿你咁😅

反而有次我係外國誤打誤撞去咗個沙灘
有一家人真係裸體
D仔囡唔係細喎,肯定有16歲
阿爸阿媽40幾左右
原來真係可以咁平常⋯發覺自己原來好保守😂
真係印象 ...
天體沙灘我都想去,去到未必只想完全去望其他人,其實都想自己在其他人面前裸露身體,享受一下無拘無束的感覺,多年前引版有師兄分享過天體酒店,當時我都有問過自己老婆,不如一齊去玩下!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 07:03 發表 查看引用來源

呢層呢, 我諗我唔會卦... 即係如果有日老公變到肥頭耷耳 都好
當然如果佢keep住而家呢種身型, 係可以令我更興奮o既
真o既, 只要見到佢, 西裝骨骨又好, 剛做完運動一身男人汗又好, 時至今日我都即刻會想同佢做 ...
你對老公嘅大愛,好令人感動啊!👍

前往最後回覆