[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
14  466.0k

引用:
原帖由 米高達 於 2017-10-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

冇錯,鋒馬故如雲呢個名,相信唔會再喺香討貼文,因為已經由「江湖」一文退出,除非。。有變,所以咪借米仔戶口,貼呢位人兄啲文囉。前一排可可師姐都貼過鋒馬一章客串文

港女穿越記http://www. ...
你係幫我賣廣告,定係想重提我又一次爛尾之作呢...:smile_o03:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-15 09:12 PM 發表 查看引用來源
已經睇完queena可可個篇,我喜歡現代故事多的
我有幾個現代的愛情甜故都幾受歡迎:smile_o05:
有冇睇過?

「好吖米仔,有乜唔明,你都可以問我既。」

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-1-22 09:12 AM 發表 查看引用來源

我篇淫妹咪又係咁, 都已經過左十二萬點擊, 但都要求到牙血都出哂先肯比我篇文高亮, 不過都已經搞到無哂癮, 所以最後都無 mood 再繼續寫埋落去 :smile_39:
雖然我寫得唔好,但以前都有幾篇高亮過..........唉....那些年....:smile_39:
而家D讀者又唔多留言,少咗亙動,就更冇心機寫喇

好彩仲有米兄持續出文:smile_o12:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-22 09:50 PM 發表 查看引用來源
係呀 。 。 那些年 。 。 通常聽見呢三個字只有嘆息 。 。 :smile_39:
Queena 師姐, 我都好想去探你, 咪就係繼續出文, 所以搞到咁忙冇機會囉 。 。:smile_35:
多謝你畀我靈感寫呢篇文, 仲入埋場撐我 :smile_o09:
只係我個名比到靈感你,你知我個人都唔係咁:smile_o05:

我真係好有興趣知道飄然衞生巾」40塊裝 係點樣
完全未聽過類似的名,仲要40塊裝....我咁大個女都未見過40塊裝!!:smile_o04:

「啊 ~ 米仔 ~ 嗯嗯 ~ 我哋一齊嚟。。米仔 ~ 射畀我。。射畀我。。」

Queena姨..........叫老哂...:smile_o04:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-3 01:52 PM 發表 查看引用來源

其實小弟都好奇想問下....
queena姐覺得,故事中扮演"queena師姐"既演員O唔OK???
:smile_47: :smile_47:
幾好呀

你之前話借用我個名時,講到話會好激,係因為做人阿媽?!:smile_o02:

你仲好意思叫我嚟睇文?!你唔覺得心虛同內疚?!!

前往最後回覆