上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
203  101.5k

引用:
原帖由 roby0821 於 2018-12-19 08:21 AM 發表 查看引用來源
又係coupon🤪🤪
Coupon引發的甜故😝

引用:
原帖由 Player_1314 於 2018-12-19 04:12 PM 發表 查看引用來源
🤢
咩事?我寫得好差?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-12-20 08:27 AM 發表 查看引用來源

click左下角搵桌面版,轉左先可以編輯……之類
搵到喇~~thx😁😁

第六章 心跳加速

站在Adrian 眼前的賣家,係一個身著住針織上衣,黑色窄西裙,黑絲配平底鞋,化咗個淡妝,年約廿幾歲的女子。頭像上甜笑中帶點傻氣的臉,正掛著一個禮貌而生疏的微笑,當Adrian想起剛剛由呢個紅唇叫出佢的名字,頓時心跳加速。

「咳,」Adrian 清清喉嚨,「係,你就係吳小姐?」

「係呀。」吳小姐隨即拎出幾張coupon,「呢款coupon係$500一張,呢度有4張。你點點數吖。」

Adrian聽到佢溫柔的語氣,雖然只係短短兩三句,但足以令佢全身攤軟,女仔就應該咁樣溫溫柔柔嘛⋯⋯⋯

吳小姐見Adrian冇反應,諗起買賣多次的熟客今次叫個仔嚟交收,可能係擔心coupon的真假 ,懷疑自己係呃錢,於是微笑道:「呢d coupon係我朋友喺公司Annual dinner抽到,佢自己冇用,又唔想平價賣比同事,所以搵我幫佢七五折放出去。」

其實對呢一刻的Adrian嚟講,莫講話d coupon係真定假,就算係一疊白紙,佢都會比。佢迅速拎出$1500,同吳小姐交收,指尖輕碰到對方時,感到一陣輕顫的觸電感,身體的某處開始充血。

吳小姐亦同樣感覺到這一陣觸電感,但佢在心裏輕嘆:唉⋯⋯又電⋯⋯著針織衫的靜電真係勁。

交收順利完成,縱使Adrian想同吳小姐相處多一陣,都諗唔到藉口,只好望住佢的背影遠去。直到吳小姐將近消失於Adrian視線時,佢先諗到拎電話影低佢,可惜遲咗了。

返到辦公室的Adrian, 將褲鏈拉開,拎出短短的肉棒,用頭先接觸到吳小姐的右手輕撫,感到肉棒慢慢漲大,閉上雙眼,幻想吳小姐的紅唇正含著自己,吞吐間令肉棒變得比平日更硬更大,Adrian掙開眼向下主,發覺肉棒真係好似大過平時,唔知係錯覺定係點呢。

佢拎起檯面的間尺量度:12cm,記得早幾年度過,只有9-10cm..⋯⋯Adrian懷著興奮的心情繼續chok,肉棒雖然冇再漲大,但硬度一直維持住,佢再諗緊吳小姐叫佢名⋯⋯手上動作加快,白漿噴射而出,雖然場面混亂,但佢依然情緒高漲,因為今次的長度,硬度,時間甚至精液量,都係佢接觸性以來,最厲害的一次

(待續)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-12-21 08:19 PM 發表 查看引用來源

電一電勁左…! 之後會唔會變超現實發展?
唔會呀,只係Adrian第一次試到真正的興奮

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-12-22 06:37 AM 發表 查看引用來源
陰公,要搵另類快感
都唔算好另類丫...

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-12-22 02:32 PM 發表 查看引用來源

哈哈,完左寫個超現實板…  
都好喎,吳小姐的手掂過之後就會變大

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-12-22 08:39 PM 發表 查看引用來源
唔通出痴漢文🤣
嗯.....................算唔算呢...:smile_o10:

引用:
原帖由 Pk32319 於 2018-12-23 12:38 PM 發表 查看引用來源

Very good 好有幻想
多謝:smile_o09:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-12-24 07:35 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿…

吳小姐自細就知道自己有啲特別。只要佢接近雄性動物,牠就會發情。佢第一次發現自己特別,是初潮。家裡那隻二十多歳既狗,無端端因為她的擁抱而發情… 哈哈。晤影響你呢個古仔。就講咁多。 ...
你真係有創意,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆