上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <可可甜故> *****結束了*****

收藏  |  訂閱
203  101.5k

引用:
原帖由 CTBBA 於 2018-12-27 03:01 PM 發表 查看引用來源
正,快啲拍拖,再戴綠帽
你咁黑心:smile_o14:

引用:
原帖由 roby0821 於 2018-12-31 10:09 AM 發表 查看引用來源
大大力推~
去精華選舉個po推多下😚😚

第七章

興奮過後的Adrian稍作休息,就上網搜尋資料(之前佢認為自己的短小無得救,一直逃避相關資訊)。原來男性的興奮度係會影響Size的,以Adrian的理解,原來佢一直都未達到最興奮的狀態,所以咁細條,當然,佢的「新長度」只係接近平均值的中位數,但總比之前屬於平均值的最低點,實在好太多了。

同時佢開始認為:以前d女都唔掂,所以令佢未能「發揮」,而家藉著對吳小姐的幻想都咁勁,如果真係做,會點樣呢?諗諗下,佢又忍唔住玩一次,之後決定繼續幻想更好,因為唔會有失望。

另一邊廂,剛完成交收的吳小姐去到同朋友合作的工作室,將交收得到的現金抽起$100作為佣金,其餘就交比負責記帳的朋友。

「我終於都捱完喇!」吳小姐邊說邊攤倒在梳化上。

「時間過得真係快,咁就半年喇,聽日開始就係我負責做CS同交收。」坐在一旁的亞洛笑著說。

吳小姐、亞洛同另外兩位朋友,年半前合作,在各大社交網站設立專頁,進行二手買賣,當時商議每人負責半年的營運,兩年後再決定請人打理,定係拆夥或者其他。而吳小姐經過呢半年的經營,發覺太花時間,回報亦唔算大,而且交收太浪費時間,有時仲要拎一大堆嘢去寄,太麻煩了。所以佢決定兩年期滿之後,就會退出。

「係呢,沙律你今日見工見成點?」

Charlotte (吳小姐)微笑點頭道:「今日係簽約喇,下星期一返工。」

「咁我哋去食餐好嘢,慶祝大家都返新工啦!」

半個月後,Adrian 同佢媽咪食飯,言談間提到吳小姐已經冇賣超市券:「吳小姐話而家呢個係佢朋友,搵佢買都一樣,但我就鍾意吳小姐囉,而家呢個男人婆咁,見到就唔鍾意。」

「咁咪唔好去超市買嘢囉⋯⋯上網買都好方便。」Adrian掩藏著失落的心情,安慰道。

「上網冇印花送嘛,冇印花點換屋企d煲呀?!」

(待續)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-1-8 10:00 AM 發表 查看引用來源

Andrin唔使失望… 好快就會見到。
無錯!下一集就會見到!仲要含住⋯⋯⋯

引用:
原帖由 joseph.yychen 於 2019-1-8 01:42 PM 發表 查看引用來源
Thank you Queena. 個post一次過追曬,好滿足。你寫咗個post差不多一年。辛苦曬
其實我係由15年開始寫,只係以前的故事分散,沉哂底

而家重新整理過,方便新舊讀者睇文😁

多謝你喜歡我的故事😚

引用:
原帖由 KK666999 於 2019-1-8 03:29 PM 發表 查看引用來源
一次過追晒,正!
多謝:smile_o09:

第八章

自從同Belinda分手後,Adrian發覺錢唔係最重要(因為照樣戴綠帽),佢認真地思考前路,佢賣咗間公司,因為佢只係享受由無到有,逐步上軌道的過程。既然而家有好買家,賣盤正好有資金去創造、經營新的業務。

新公司需要的人手唔多,所以佢只係租咗間細寫字樓,今日正式收樓,忙完一輪的Adrian雖然好攰,但親力親為去完成自己的目標,又令佢非常滿足。

因為唔想浪費時間,所以佢選擇去M記,捧著托盤四處搵位,後悔冇買外賣,不過諗起辦公室的沙塵同混亂,都係要認命堂食。幸運地,佢見到一張2人檯只有一個OL打扮的女性,附近有個西裝男似乎剛離座。佢走到空位時,問:「請問個位有冇人?」

對面的OL正低頭邊玩手機、邊食包,搖搖頭,伸手做出「請」的手勢。

Adrian坐低後望望,發覺對方好似係吳小姐!佢的頭號、亦係目前唯一的性幻想對象。正當佢考慮點樣打招呼時,見到吳小姐拎起杯飲品,輕啜飲管。諗起早前在某論壇見到的貼文,終於按捺不住:「吳小姐」

吳小姐就好似帖文中的形容,口含著飲管,帶點模糊的眼神抬頭望住佢,完全可以FF成含住佢的硬棒⋯⋯

「你係⋯」聽到呢句,Adrian滾燙的身體好似淋咗盆冰水,自己晚晚諗住佢嚟打飛機又點呢?人哋完全唔記得你,你喺女人面前就係失敗者。

「亞俊?」輕輕的一句,將Adrian由絕望的深淵拉回地面,懷著興奮心情的Adrian用力掐了自己大脾,故作鎮定:「係呀,你喺附近做嘢?」

「嗯」吳小姐輕輕應了一聲,隨即又低頭玩手機。

冷水再次淋向Adrian,眼見吳小姐的食物剩低好少,意識到對方隨時會離開,佢鼓起最大的勇氣:「你冇再賣coupon?」

「嗯,而家係我朋友賣。」今次好d喇,有抬頭望一望佢。

Adrian正想再開口,就見到吳小姐加快食薯條的速度,明顯「突然趕時間」

(待續)

引用:
原帖由 夕夜PP 於 2019-1-9 02:15 AM 發表 查看引用來源
可可post真係好正呢
多謝😘

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-1-9 10:09 AM 發表 查看引用來源

Adrian快啲抄牌啦… 
吳小姐似乎比佢嚇親,趕住走喎

而且Adrian有佢電話,因為之前約過交收嘛

第九章
Adrian見到吳小姐加快進食速度,估到佢係想盡快離座,應該係佢討人厭吧,本來想繼續搭訕,但Adrian怕再見到嫌棄的目光,就像每次在床上發洩後,女伴都會露出不滿同嫌棄的眼神,佢寧願吳小姐繼續低頭唔理佢,都唔想被討厭。所以佢都開始低頭進食,唔再望向對面。

吳小姐食完個包同薯條,亦終於打完機,佢望向對面,見到亞俊安靜而專注咁食薯條,唔似一般人咁玩手機,覺得佢有d特別,再諗起佢咁大個人仲幫亞媽交收coupon,應該都係乖仔,但可能係超級裙腳仔。嗯⋯⋯越睇越似添,忍唔住咀角上揚。

感受到注視目光的Adrian抬頭,見到吳小姐正微笑望住佢,佢唔知係自己邊度出洋相或者發生咗咩事,除咗工作上接觸的人,或者舖頭sales,好耐未試過有女仔對佢微笑喇。

見到Adrian抬頭,吳小姐有d尷尬,隨即想起手袋內的印花。佢拎出一個信封,遞比Adrian,「呢度有20個印花,聽日到期,頭先同事比我,但我唔得閒拎比朋友賣,送比你媽咪丫。」

「我比返錢你丫,你係賣呢d嘛。」Adrian急忙拎出銀包。

「唔駛啦,都係同事比我,只係唔想浪費。」講完就拎起手袋,「記住聽日到期呀!我返工喇,拜拜。」

Adrian突然諗起早排上網睇色文,某個男主角同女主角相處時,除咗性慾之外,更會有溫暖的感覺,佢好似有少少體會到了。溫柔的聲線,輕快的語調,再加上甜美的笑容,令佢全身軟哂,除了某個部位。

(待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆