家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
30  169.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:12 發表 查看引用來源
(露出初體驗)

疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比 ...
嘩,屌,睇到我硬晒,我要轉工先得,師兄邊區?等我油下塊面扮南亞仔送外賣先得,哈哈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:08 發表 查看引用來源
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.
同意,佢哋係姣唔係濫,所以千祈唔好益南亞仔,南亞幾勁都好,又濫又污糟。所以我又要做外賣仔,睇下都好呀,哈哈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:31 發表 查看引用來源
好呀!等你送外賣上黎😅
你好呀,我係Jer panda 送外賣嚟架……

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 09:39 發表 查看引用來源
亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮. ...
你有呢個老婆真係幸福,我老婆連目及女都唔俾呀。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 10:12 發表 查看引用來源
昅女都唔得!依家D女好開放成日走光露點都不當一會事,尤其是在沙灘D波波點點多到你要棟黎睇🤪, 咁你去沙灘嘅話, 一定比老虎插盲双眼🤪🤪🤪
所以我要轉行送外賣,原來咁多嘢目及嘅,哈哈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 19:05 發表 查看引用來源
今晚叫外賣發生咗一件係預期內嘅事情, 報告會係今晚較後時間貼文:
係米阿嫂食南亞腸呀?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 09:23 發表 查看引用來源
等我問下亞嫂點睇先, 都要尊重佢架🤔
阿嫂,俾大家睇下啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 04:17 發表 查看引用來源
你哋成日都話要防南亞仔, 點知今日比本地香港人見到亞嫂全相, 仲要係188討論區內嘅ching (大叔), 仲笑淫淫眼都唔眨望住亞嫂對奶直至離開, 點知佢之後相點😰 ...
哎呀,我未轉到工就……

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-10 20:30 發表 查看引用來源
今晚WhatsApps左大叔幫我哋買外賣,其後有人㩒鐘, 亞嫂出去攞外賣,我自己係房做嘢.

無耐聽到佢同大叔傾偈, 細聲講大聲笑, 隔左接近10分鐘先入屋閂門, 我問你哋講乜嘢咁好笑嘅, 亞嫂話上次大叔咪扯住旗走嘅, 之後佢走 ...
哈哈,我諗我要上門煮俾你地食代替外賣先得,而家外賣呢條水俾大叔食左,哈哈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-10 21:20 發表 查看引用來源
做到會私房菜, 有得諗.
全裸私房菜,呼應番阿嫂,哈哈

前往最後回覆