上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
326  307.6k

Part 2 剃毛

經過又溫柔又粗暴嘅一晩之後,我倆已經深深咁比對方吸引住,佢好迷戀我嘅身體,經常伸手去撫摸我身體每一寸部位,我亦好迷戀佢嘅性技巧,佢帶比我難以想像的高潮同快感。除左肉體之外,我地性格亦非常夾,佢係一個超級大男人,而我係一個乜都冇咩所謂嘅女人,好快我地已經變成熱戀中嘅愛侶,無時無刻都想見面,每次見面都瘋狂咁造愛,但因為我仲讀緊中學,所以只有星期五放左學和星期六日先可以見佢。

係拍左拖無幾耐嘅一個星期六下午,陽光普照,諗住同佢出街街拍拖,點知佢話留係屋企,我見佢攞咗盆水出嚟,又係廳嘅sofa同地下鋪左膠枱墊,跟住叫我除哂所有衫坐上sofa度要同我剃毛!我緊係唔制啦,我話如果你鐘意我冇毛,ok冇問題我返屋企自己剃啦。大家爭執左一陣,佢好堅持仲開始越來越惡個樣,我係有d驚佢嬲,所以我唯有乖乖咁除哂d衫坐上sofa度,雖然唔係第一次比佢見我嘅裸體但唔知點解感覺非常害羞,佢叫我打開大肶,我只係分開左少少,感覺真係好羞,佢就好惡咁命令我擘開d然後行過黎粗暴咁分開我雙腳,仲命令我保持住擘開唔準郁,我面都紅哂求佢不如比我自已剃啦,佢彩我都傻,好似聽唔到咁就去左拿較剪丶剃刀同剃鬚膏,仲入房拿埋個書枱燈同全身鏡出黎照住我陰部,我感覺前所未有咁羞但又有d被虐丶被羞辱嘅快感,妹妹仲開始湧d水流出黎,佢奸笑咁用中指沾左d淫水比我睇,仲放入我個口度,命令我啜左佢中指嘅淫水...

啜完佢順手把手指上嘅口水抺落我對波度,然後佢就坐係我旁邊開始先剪短我d陰毛,再落剃鬚膏開始好細心咁剃,我係鏡度望住自己全祼又擘開大肶,仲要大光燈照住自己個閪比日本仔剃毛,真係覺得自己好淫賤,佢細心咁摸著我嘅陰部,又成日手多多摔下我粒陰核,我居然開始呻吟伸出雙手搓我自已對波,妹妹好似海嘯咁流水出黎,我身體開始扭動叫佢剃快d我忍唔倒,日本仔笑得好開心係咁叫我唔好郁話會剃傷我,雖然佢叫我唔好郁但係佢手指就刻意咁撩我陰唇同陰核,又間中啜我乳頭,用舌頭係乳暈上打圈,我忍得好辛苦盡量唔郁,係咁催促佢快d剃,佢唔理我繼續好細心咁剃,終於剃完。

不得不佩服佢d手勢真係好好,整個陰部都剃得乾乾淨淨只留一個細嘅倒三角形係我陰部上面,可以清楚見到好滑好靚嘅粉紅色大細陰唇,我自已都覺得靚左性感左好多,佢剃完我立即9秒9衝去沖身佢就收拾地方,諗住終於可以搞野啦,點知沖完身佢叫我坐返上sofa好似頭先咁打開大肶唔好郁,我照做,佢跟住入房攞左支筆出黎,係平時寫紙箱嗰種黑筆不過係幼身嗰種,然後就彎身係我兩邊大肶内側與陰唇之間寫左d日文字!我感到又驚喜又刺激,問佢寫左d乜同搞乜?佢話一邊寫左佢個名,另一邊就寫:只屬於佢的陰部,佢解釋喺古代嘅日本將軍為表示主權,會係家奴同下屬身上面刺青,佢想試下個感覺係點,佢話如果我唔鐘意的話,等d墨水退色下次就唔寫,我話ok丫感覺好得意有種屬於佢被佢征服嘅感覺。之後佢就想影相留念但應承只影身體唔影樣(當時未有數碼相機),我覺得好變態但唔知點解我又好鐘意,所以我又答應左,佢仲影左好多打開大肶清楚見到妹妹嘅大特寫添。

寫完字影完相終於開餐,日本仔選擇係後面抬高我一隻腳側身咁插入,等我望住塊全身鏡加大光燈照住,睇住日本仔大大力屌我已經剃光毛嘅閪,望住佢嘅大龜頭係我冇毛嘅陰道囗出出入入,感覺前所未有咁新鮮刺激,畫面極之淫蕩。

其實呢次係佢測試我奴性嘅第一步,証明左我奴性好重所以之後玩得越來越變態,亦可以顯示出日本仔嘅征服慾同埋佔有慾有幾大。自此之後我就養成左剃毛嘅習慣,而佢亦有寫字嘅習慣,當墨水一退色佢就會寫上唔同嘅字,多數係日文但有時都會寫英文,佢話每次見到d字佢都會屌得特別high喎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2015-5-28 10:56 PM 發表 查看引用來源
有冇試過比人屌到潮吹?
其實我唔肯定咩係潮吹...

引用:
原帖由 fc1717 於 2015-5-29 01:34 AM 發表 查看引用來源
玩完剃毛,幾時玩埋肛交

遲d會寫,重口味呢d野係要時間慢慢調教架嘛

引用:
原帖由 綜合格鬥家 於 2015-5-29 10:02 AM 發表 查看引用來源
咁你有無愛上被人塞滿洞LOL?我都好想試下玩幾P 但好難搵人玩得放!  2洞都放其實痛唔痛?
我大愛呀,好中意比一班男人圍住玩嘅感覺,玩慣左識放鬆唔會痛架,你試下啦

引用:
原帖由 傻豹愛大波 於 2015-5-29 04:30 PM 發表 查看引用來源
mmf:smile_47: 要唔要搵多個師兄同妳試下
呵呵,我成日都試架啦喎

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-5-29 05:01 PM 發表 查看引用來源
支持繼續更新
仍不算重口味

多謝支持,
係呀要慢慢開發,如果一開始已經重口味可能一早嚇走左我哈哈

引用:
原帖由 timberwoodhk 於 2015-5-29 05:15 PM 發表 查看引用來源
我老婆有你十分一咁放就好了。

試下開發下佢,可能好放你唔知姐

引用:
原帖由 約翰.走路 於 2015-5-31 02:19 AM 發表 查看引用來源
師姐都玩到好激....我都試過同幾個女仔甘玩過..
遲D會寫返係我果篇到...
同道中人,錫啖先

引用:
原帖由 eason_pong 於 2015-5-30 10:16 AM 發表 查看引用來源
玩到好刺激,正啦你~~~~~
食日本腸 !!
幾正架,我仲食過唔止一條,呵呵

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-5-30 01:37 PM 發表 查看引用來源
甘而家仲有冇玩呀?
而家最多3p咋,冇玩多p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆