上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
326  308.3k

引用:
原帖由 goodmorning4444 於 2015-5-30 02:25 PM 發表 查看引用來源
超喜歡版主,寫得很好很刺激,睇到JJ硬哂,邊幻想著版主擘開雙腿...邊打JJ,好high...期望版主努力寫,支持
多謝支持,不過好似唔太多人中意睇,冇乜心機寫lu...

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-6-1 03:51 PM 發表 查看引用來源

甘你有無興趣同d後生仔玩呀?

我有同後生仔玩架,試過細過我十年,採陽補陰,嘻嘻

引用:
原帖由 qk070500 於 2015-5-31 09:45 PM 發表 查看引用來源
我老婆都有妳咁淫, 中意玩3P :smile_35:
Ching 好幸福

多謝大家支持,我本來想再寫多d被日本仔開發嘅過程,因為重口味嘅野係慢慢調教出黎嘅,如果skip左就好似唔完整咁...

不過睇黎大家都想快d睇重口味野,我會盡快更新架啦

Part 3 課室野戰

(此經歷好普通仲未重口味,只係我同日本仔一齊開發嘅其中一個過程,但由於當時我仲係學生,對我黎講係好難忘)

由於我仲讀緊中學,通常我星期五放左學返屋企沖涼換衫丶攞d日常用品和衫就會去日本仔屋企住幾日,但嗰日佢吩咐我要著住套校服搵佢,ok我get到,制服誘惑嘛好多男人都鐘意,我都試過同以前d學生男朋友著住校服屌過好多次啦,我估佢一把年紀一定係想尋回那初戀嘅感覺嘅姐,ok無問題。

見面後佢望住我套校服笑住咁由頭望到落腳,其實我套校服好普通一d都唔性感,好普通有領淺藍色連身裙,心口有幾粒深藍色鈕,上面再打條校呔,我真係唔明有乜好鐘意,佢再check下我著咩內衣褲,為配合校服嘅純情look我當然著白色內衣再加黑鞋白襪仔啦。我問佢為咩要著校服,佢話想了解我多d想見我平時嘅樣,之後我就著住校服同佢出去好似平時咁拍拖,佢又真係問左好多學校嘅事情,之後食完飯仲問我可唔可以帶佢去學校門口望下。

就係咁我地夜媽媽去到學校門口,我間中學地方算好大,但大門口係冇鐵閘鎖住嘅,佢望左一陣話不如入去參觀下,我話唔知入面有冇人架係門口望下就算啦,佢話如果有人我地立即衝出黎上車即走唔會捉倒我地嘅,又話如果真係捉到就解釋我唔見咗屋企鎖匙要返嚟搵囉,我始終好驚死都唔肯落車,跟住佢又攬又錫氹細路咁,最終我都係妥協左,跟左佢落車重帶佢周圍參觀我平時上堂嘅地方,發覺原來學校夜晚真係冇人嘅!

行左幾個圈確定真係無人之後我哋去咗校長室門口,校長室門係鎖住左嘅,門口放左幾張長凳,我地坐係度休息一陣之後,佢就開始曳曳啦攬住我激烈濕吻又係咁揸我對波,我嘗試推開佢因為係校長室門口搞d咁嘅野我真係好鬼驚架,佢冇理我之後仲解開我心口d鈕推高個bra濕啜我乳頭,搞到我lin頭又凸又硬好興奮開始失去理智,佢之後按低我拉開褲鏈攞左支已經硬哂嘅大肉腸出黎比我含,我知我抗拒唔到所以我想盡快含爆佢就快d走,所以我好努力又含又舔,隻手又上下chok希望佢快d射,又真空啜咀到扑扑聲咁,冇幾耐我感覺到佢想射,我正想加快速度之際佢抽返條大肉腸出黎唔比我再含,佢話要玩耐d。

待續...

引用:
原帖由 elossa 於 2015-6-3 06:24 PM 發表 查看引用來源
口爆真係最高享受, 一路射佢一路又啜又奶嗰下真係命都冇
我都好中意口爆,睇住男人發射個下真係好正好有滿足感

引用:
原帖由 panpeter 於 2015-6-3 02:04 PM 發表 查看引用來源
我等待中。在香港有冇玩sm呀

我仲有玩架,不過冇以前咁癲囉

引用:
原帖由 小二仔 於 2015-6-4 11:11 PM 發表 查看引用來源
支持 ! !繼續出文 ,好心急呀

知道,即刻出

之後就要我帶佢去我最常上堂嘅課室,因為普通課室係無鎖門嘅,入到去佢仲開埋燈拉我坐上去教師枱上面,開始溫柔咁kiss我,之後就由頸,面,耳珠周圍鍚,雙手亦不空閒又揸又搓我對波,kiss左一陣佢解開bra扣開始又舔又啜又吸我乳頭,我乳頭已經又硬又凸,呼吸開始加速,然後佢伸手入校服裙內除左我條㡳褲摸我妹妹,妹妹自從剃左毛之後比以前更加敏感,好快我已經淫水狂流仲好配合咁打開大肶任佢又摸又撩,日本仔梗係唔會放過我立即一手分開我兩片陰唇,一手指插我,又用口啜奶同含我粒陰核,我體質係好易出水同高潮嘅,話咁快我已經高潮,淫水仲流到教師枱濕哂。

之後佢就除褲坐係教師凳度,伕住自己條肉腸叫我女上咁入,我乸高條校服裙,陰道口對準佢條肉腸就慢慢沈落去,當年我只得17歲,個陰道仲好緊迫好窄,又夠晒多水,我感覺到整個陰道包住佢又熱又硬嘅大肉腸,真係好舒服,我好慢咁上下un,雖然著住校服但雙乳露出,對波係日本仔面前係咁fing,再配合我嘅呻吟叫聲,日本仔睇黎好享受開始好低音咁嗌和向上係咁頂,頂到想射就換狗仔式由後面抽插,總之每次佢想射就換姿勢,屌到我high爆高潮左好多次,淫水流到枱凳都濕哂,最後佢除套命令我跪低,㩒住我個頭要我幫佢含撚,日本仔扯住我d頭髮咁屌我個咀,我好勤力用舌頭集中係龜頭同個粗邊吸啜奶,然後再用真空咀吸同比佢屌我個口,佢㩒住我個頭越屌越快,直至佢口爆射哂入我個口入面,佢唔比我吞,然後摙住我個口打開比佢睇d精,佢用手指撩返d精出黎搽落我咀角,有d精仲滴左落對波度,然後又重新推返d精入我個口,最後佢吐左兩啖口水入我個口入面,再暗住我個口命令我吞哂所有精同口水。

變態日本仔本來用手指沾左d淫水想係黑板度寫字,但發覺寫唔到,之後佢叫我坐係枱上面,分開大肶,佢攞紙巾抺左妹妹d淫水,又用箱頭筆係妹妹上面寫字,之後命令我擘開大肶M字腳反出陰唇比佢影相,我因為愛佢已經去到意亂情迷嘅地步,雖然明知唔應該比佢影相仲影埋樣,但我已經唔識得拒絕佢,任佢影好多我露出性器官嘅相...

之後佢話肚餓想去食野,係澳洲夜晚有野食嘅地方唔多,最後我地決定去唐人街,但變態日本仔收起左我內衣褲,打開我心口d鈕要我真空出去,對波上面d精漬仲要唔比我抺。就係咁我第一次露出真空同佢出去食野,初時感覺好羞成日用手遮住,又怕人d目光,但最後我被佢調教到完全唔知醜,最激試過全裸露出係街行...

嗰次之後每次去嗰間課室上堂,我都諗起日本仔係度屌我嘅情景,妹妹會不自覺地夾下夾下咁流水,而每次行過教師枱我就成日覺得有d淫水味...

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2015-6-4 11:48 PM 發表 查看引用來源
好撚正,好撚唔知醜咁行街
鐘唔鐘意俾街上�人睇住妳全裸呀?

好中意呀,講真,係香港玩露出係刺激過係外國玩架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆