分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
31  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-25 06:08 PM 發表 查看引用來源
泰國旅行就未去啦,因為其實我同老婆都仲未confirm幾時行得開。我都好想快啲有得去睇下我老婆點樣益我兩個朋友。

不過未有得去旅行之前,我先出第五擊俾大家欣賞下先啦。

呢set都係早前我哋上大陸喺我死黨屋企住嗰幾日影嘅最後一set相。呢set相嘅背後其實有段小插曲。喺我哋返香港之前嗰晚我死黨帶咗我哋去佢屋苑下面個熱水池到一邊飲啤酒一邊吹水。

我老婆著咗件綁繩嘅比堅尼top,個池只 ...
靜靜哋睇好耐, 今日都要出句聲啦。。。。。我要爆啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:12 PM 發表 查看引用來源

不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea? ...
櫃桶放玩具或性感內衣服,師父開櫃桶時等佢幫老婆攞出黎,
老婆著薄瞓衣,入面真空
師父到左一陣你就話去沖涼先,叫老婆睇住
房放支cam,  或者放個電話對好個位,入厠所睇直播,叫老婆引下個師父
佢知你係家唔敢亂黎

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 10:54 AM 發表 查看引用來源
同老婆由拍拖到結婚都有6年嘅時間,話長唔長話短唔短。身邊好多朋友都會問我哋有冇悶又或者冇已經冇咗戀愛嘅感覺。喺朋友圈子入邊我同老婆都算得上係最恩愛嘅一對。

真係架,好簡單嘅例子。老婆有幾個姊妹周不時都會向佢抱怨話佢哋同老公已經冇咗浪漫嘅感覺,就連扑野都只係扑完就大覺瞓,話好似例行工事咁。

而我同老婆就唔係嘅,撇除扑唔扑野都好啦 (雖然扑野次數居多),我同老婆兩個可以喺張床上面幾個鐘淨係 ...
粒lin好正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-21 04:07 PM 發表 查看引用來源
Hello everybody我終於返嚟啦,因為較早前公司工作方面出現咗啲問題,個人低落咗一段時間所以一路都冇心情上嚟。宜家問題已經解決得七七八八,心情終於都好返啲。

呢段時間自己都小咗同老婆影相,但係頭先同老婆落樓下買野,發現好多麻甩佬不停目及實老婆對波。望下老婆先發現原來佢著住件白色背心,入邊仲要真空冇bra。對成對波同兩粒lin非常之搶眼,唔怪得知啲麻甩佬不停目及。

返到屋企終於 ...
又要再讚一次。。。。正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-1 05:45 PM 發表 查看引用來源
老婆尋日終於由大陸返咗嚟,冇見咁多日大家都忍咗好耐。我一沖完涼連床都未上老婆已經拉我埋佢到摸我條J,細佬即刻有反應。老婆自動波除咗我條boxer用口幫我含。之後當然大戰一輪啦,不過可能大家都忍咗好耐,佢好快高潮而我亦都好快咁射咗落佢個肚上面。

老婆啱啱返嚟好累所以佢好快連衫都冇著就瞓咗。我就熄咗燈㩒下電話,上咗香討睇返自己個帖,睇返之前偷影老婆塗cream同換衫嗰幾張相睇到又硬了起嚟。之後見 ...
最後個張派原圖一定j 死好多人

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-1-31 16:05 發表 查看引用來源
因為老婆啊嫲身體情況關係,其實好多原本plan好咗嘅行程都要重新plan過,就好似睇完樹熊第二日,雖然啊嫲身體好返些少,但係我哋都盡量避免去啲太遠太長途嘅地方。

嗰朝除咗我老婆之外,我哋所有人都已經起o西身ready好o西老 ...
又大又挺.....極品

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:13 發表 查看引用來源

咁又唔好咁講 可能係益咗佢呢 😂
佢床上主動嗎 ?
需求大嗎 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:13 發表 查看引用來源

咁又唔好咁講 可能係益咗佢呢 😂
咁你有幾耐冇同老婆做過 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:33 發表 查看引用來源

我覺得佢未係可以好放咁,可能我有老婆,平時食吓飯喺屋企睇吓戲都相處得幾sweet,但每次我想屌嗰陣佢硬係仲係有啲shy shy哋咁,但係屌緊嗰陣就睇得出佢好enjoy 屌幾耐都得 所以應該都唔細食 ...
係屋企屌, 一定唔會叫得大聲啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:43 發表 查看引用來源

我都有探討過,佢話咁我識佢嗰陣佢先啱啱同緊佢老公鬧離婚,之後都大部份時間俾我溝緊。所以冇第2個男人。咁我同佢一齊嗰陣又唔覺佢同人message同講電話,所以應該都真係冇嘅。

佢ok水啦,正常咁囉,不過佢好容易濕 ...
易濕, 證明佢都好有需要

本帖最近評分記錄

前往最後回覆