分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
31  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:44 發表 查看引用來源

屌嗰日可能會囉,之後就繼續打回原形
其實教小朋友, 都係各施各法, 好難講邊個門派先對

如果日後重點都係老婆照顧小朋友, 就放手跟老婆個套啦

你可以係細微位, 比少少意見

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:47 發表 查看引用來源

屋企有個仔啊嘛,喺酒店屌就大聲好多啦
平時1Q 佢 夠未 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:54 發表 查看引用來源

我已經咩都跟佢嗰套,做又話唔夠,做夠又嫌做得唔啱,態度又唔好。唉總之唔係咁簡單啦
明白, 只可以講.................退一步海闊天空

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:58 發表 查看引用來源

可能我哋仲係啱啱開始 我哋平時起碼都2Q起
咁好正路

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:53 發表 查看引用來源

多,不過唔會太長同唔會覺得好亂
正宗香港人 ?

原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 18:03 發表 查看引用來源

上面有師兄話佢係 [/quote]

蜜桃臀唔係pat應該再突出d, 尖多少少, 而pat 同腳之間唔會摺埋咩 ?

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 16:25 發表 查看引用來源
冇計,啲相要zoom先影到,post到上嚟啲質素又打咗幾個折。
不過其實如果校一校啲光或者睇真啲都真係睇到嘅。

感覺好挺

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 15:43 發表 查看引用來源
不如搞吓啲新意思,大家話好唔好?

我老婆個pat

人妻個pat

大家覺得邊個個pat正啲?
如果屌嘅話,邊個個pat會好屌啲,你會想 ...
外觀一定老婆, 同時比人感覺似係有操開戰鬥格辣妹一名

人妻PATPAT 真係似鄰家C9仔,  一見就有一種食人老婆的冇名喜悅

如果喜歡硬插, ,下下大力插到盡.......老婆應該正D
但如果喜歡插入後細少幅度的抽插 , 慢慢磨下插下, 就一定要選人妻的軟熟PATPAT

我喜歡慢慢嘆, 我選人妻
另一原因快插我好快爆

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-23 16:46 發表 查看引用來源
👍🏻👏🏻👏🏻☕師兄😯見多識廣😅配服!
我都係鳩吹怪 ,  CHING 見笑

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-24 02:08 發表 查看引用來源

中哂,我都係第一次屌人妻呢種pat,老實講,真係返唔到轉頭。嗰種好軟熟嘅感覺真係好正,吓吓吸住你條嘢嚟入。最正係個pat夠圓,有肉得嚟但唔係肥嗰嘢先難得。
不過我老婆又唔差,其實我自己都唔係好揀到,所以先想聽吓大眾會點揀 ...
Ching有派彩未😁

前往最後回覆