上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
738  49.6k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 11:51 發表 查看引用來源
正常,一早預左.搬左過來無王管係好feel,不過代價就係有人搞事都唔會有解決方法.一百人一百種心態同標準.長期塘水滾塘魚肯定就係好似叢林法則咁弱肉強食.你見個借刀肛交生存咁耐就知.哩種環境最好就小圈子吹吹水,唔好 ...
今日晨早起身8至10上堂🥳🥳🥳🥳拉完筋個人超舒服

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 13:24 發表 查看引用來源
而家天氣好好,本來係出外活動好季節..不過今年睇怕都要自制啦,希望在明年.
係吖,今日又17單🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️又嚟,遲啲學校同埋健身室都可能無得去

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-8 14:48 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 花郎 於 2020-10-8 13:24 發表 查看引用來源
而家天氣好好,本來係出外活動好季節..不過今年睇怕都要自制啦,希望在明年.
花C9  多D人似你咁有自律 有公德心就好 ...
我都有㗎😂😂😂

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-8 17:10 發表 查看引用來源

舉例~~🤣🤣🤣😛
🤣🤣🤣唔周街去,用完D垃圾掉咗去,要帶罩唔好惹人誤會🤣🤣🤣

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 18:04 發表 查看引用來源
對花師奶影響唔大,不過她耐無得返國內吃喝玩樂.都幾掛住國內既朋友同美食.我有個朋友上年返國內暫住,家下直頭搵埋工返.
我好掛住大陸嘅豬骨煲,牛肉邊爐同埋按下摩🤪🤪🤪

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 22:48 發表 查看引用來源
探魚好正,木屋適合成班友隊啤.
探魚好食

香港嘅海底撈同大陸差好遠,香港唔好食

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 23:24 發表 查看引用來源
識野
🥳🥳🥳🥳食過一次唔錯,想食多次⋯⋯次次多人到爆排晒大隊

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 23:42 發表 查看引用來源
無得比既,淨係食材新鮮已經比唔上大陸.香港地咩都靠外地供應,地方細租又貴.一百幾十食到咩好野?相反內地物流供應家下世界第一.要人有人有地有地.舉個例你食牛肉.一d地方直情可以鮮宰,d肉上來來仲生勾勾冒住熱血.加上 ...
我平時上大陸一定要全套服務先落返香港🥳🥳🥳揼骨,收甲,食牛🥳🥳🥳🥳

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 23:43 發表 查看引用來源
死啦我肚餓
我都好肚餓🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆