羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
17  280.8k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 16:56 發表 查看引用來源
惠州聽朋友講係幾好玩,東莞疫情前去過,感覺從良晒,唔熟路真係唔識搵野玩😂唔駛咁遠,龍華D女都平深圳一截😁
我剩係聽過龍光玖鑽,好似好多類似一樓一的。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 14:34 發表 查看引用來源
上面仲係打緊風,睇情況似落左柯打要交數,就好似香港抄牌咁要交數,今日抄唔中你,唔代表之後都唔中,我自己係咁睇🤭所以最近都係港澳玩,咸濕假期比阿爺罰左6位數🙈危險既中細場唔好去,例如時光呢D,一定掃得密,其實香港玩都OK,要玩 ...
疫情咁耐,我想去下越南,聽聞d女幾正。 不過鬼佬多既地方一定要做足安全操施。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:43 發表 查看引用來源
聽聞8月好似開始無咁嚴,可惜我最近有病在身,上唔到去玩,師兄們代我玩多D😭睇怕我都要休戰返十日八日😔
可以上來吹下水,好返先上去玩。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-20 12:14 發表 查看引用來源
羨慕中
我響正骨次次搵條女38
可以錫嘴揸波同幫我劣(冇打出)
要上佢、佢話要比$😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
邊間正骨咁好玩呀?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-4 15:38 發表 查看引用來源
四大佳胸方面我身一間即時想起雅軒,大部份技師都向呢方面發展🤔
除左佳胸,有個d個樣都OK?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-4 16:22 發表 查看引用來源
8888同9999有師兄試過話OK,由於好野都上早班同我時間唔夾😂
雅軒的新8888,還是舊的8888比較正? 因為又換左人。 仲有133有無人試過? 係咪30歲左右?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-12 08:53 發表 查看引用來源
爵士部份劣L妓C糸全條褲除泥劣😝
應該有條毛巾遮一下掛,唔會咁open大庭廣眾玩賓周下話?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-12-15 12:57 發表 查看引用來源
山上野戰~街後巷~車震~樓梯~隨時隨地就地正法🤗年輕時全在香港玩過,反而深圳沒有試過,疫情前玩年輕技師多,現在修心養性😂😋男子漢什麼也要試試😋幾星期冇上你們吹得好精彩👏 ...
上面太多監控,同埋香港箇面好多女因為西痕要搞嘢,上面通常為左錢。

前往最後回覆