被邀請觀戰 (update左係第2頁)

收藏  |  訂閱
6  20.3k

被邀請觀戰 (update左係第2頁)

幾年前有上開引板, 最近又上返 (account唔記得左又要開個新), 應該都冇人會記得我…..

講返幾年前發生既一件事
果時有個ching同我吹開水, 話交換老婆既相, 當然係冇樣睇啦, 之後我地就交換左 (我未婚所以係比左當時個sp既相佢), 佢睇到好high

之後間唔時都有吹下水, 佢好似有興趣想交換partner黎玩, 我試探過我當時SP, 佢應該唔會肯所以就推左果位ching

後來果位ching, 問過佢老婆, 佢地想邀請我去睇佢地做….. 我本身唔係特別好呢家野, 所以都覺得怪怪地冇理佢, 後來諗諗下反正我一條麻甩佬冇蝕底, 就應承左佢去觀戰….

引用:
原帖由 @@matthew@@ 於 2015-5-13 11:24 AM 發表 查看引用來源
你唔去介紹比我,我去

幾年前既事喇

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-5-13 11:31 AM 發表 查看引用來源
跟著呢
轉頭打

去到約定日子, 大家收左工約埋係酒店附食飯, 見到佢老婆真人, 個樣都係好普通樣, 廿尾3十頭年紀, 身材….其實我係相睇過, 瘦底型吸手size

坐低食飯我地都係乜都講下, 講下最近睇套咩戲好唔好睇果D廢話, 冇特別講觀戰既事, 所以心情都唔係太緊張….

食完飯, ching帶左我地去格黎一間酒店, 都係主打做大陸人生意果d啦, 房唔算大, 一張大床係中間, 3個人其實企左入去都已經冇咩空間

入到房, ching話唔洗理佢地, 總之坐埋一邊睇就ok好似睇4仔咁, 咁我就乖乖住左係到凳到, 冇特別問其他野

佢地首先一齊去左沖涼, 咁我就冇跟堆入去睇啦, 其他我應該入去睇….佢地都冇關門….沖完出來已經包住毛巾, 之後佢地係床慢慢kiss, kiss左一陣呀嫂好似好high咁, ching就蚊開佢條毛巾摸佢, 呀嫂好似唔係幾好意思比我睇到佢全相, 就怕怕羞羞咁姐住上下3點, 但係ching一輪攻勢下就點都姐唔住了

Ching一邊去左食包一手足住呀嫂粒黑提, 呀嫂忍唔住係咁唔唔聲, 係呢個時候我都睇到硬9曬啦, 好自然摸下自己碌野…

佢地兩個冇注意到我, 其實比佢地睇到都有d唔好意思…. 之後呀嫂唔係好頂得順咁就主動琴左上ching上面一口吹落去, ching當堂爽到叫左出黎…..唔知呀嫂係唔係怕比我見到佢吹果個樣, 佢有意無意地用個屎忽對住我….但係佢好似唔記得自己冇著衫….咁我睇眼金金睇住佢頭先比ching lai到濕曬既靚包….ching訓左係床比佢吹, 見到我係咁望住就陰陰咀笑左出黎, 好似好滿足咁…係果刻我真係好玩埋一份, 但係人地又冇示意, 我就唔好意思搞搞震啦, 又唔知人地鐘唔鐘意

吹到咁上下, 佢地開始埋牙喇, 都係男上女下先啦, ching size都係正常ching咁, 同我差唔多, 佢先黎個慢入, 似乎係想吊下引, 呀嫂真係頂唔住, 叫佢快d入黎啦….之後ching開始發力, 啪啪啪越來越大聲, 呀嫂一路被ching抽插一時就轉過頭黎望下我, 佢好似好enjoy比人望住做既感覺

過左一陣佢地轉位, 轉左坐連, 呀嫂背向住我, 我就自己住左去床尾到睇住佢一下一下咁比人插入去….呀嫂d水仲流到ching個袋都濕曬….. 我當然都有自己J下啦, 但又唔敢太揚….

Ching好似好like坐連呢招, 有時就主動抽插下, 有時又到呀嫂郁下咁….之後ching叫佢轉身, 呀嫂就轉左身向住我, 我係床尾既觀賞角度真係一流, 呀嫂成個body比我睇曬, 下面仲要比人插住….ching應該都知我睇得好high, 佢見我咁high自己就仲high, 抽插得越來越大力, 越來越快, 係呢個時候我都忍唔住除左條褲係到打J…佢地見到都冇咩特別反應, 我諗係呢個情境唔打J先係唔工常lor…

我坐左係床尾一路睇一路打, 佢地就開始衝刺, 我係呢個時候忍唔住就射左出黎, 我去攞紙巾清潔一下, 佢地都一齊爆左………..

事後我同ching講返果次既事, 佢都話覺得好正, 佢地兩個都覺得特別high, 原來佢地係屋企有時都會走出路台做, 感覺特別high, 所以先有搵人黎睇住既想法, 我本來想搵個借口加入, 但係自己又冇partner帶黎好似唔係幾好意思所以就冇講出口

引用:
原帖由 @@matthew@@ 於 2015-5-13 01:14 PM 發表 查看引用來源
我都想認識依位師兄

已經冇contact啦,幾年前,連名都唔記得喇

引用:
原帖由 @@matthew@@ 於 2015-5-13 01:59 PM 發表 查看引用來源
真可惜,再遇到可以介紹比我

Haha我都想搵

引用:
原帖由 sspofans 於 2015-5-13 02:22 PM 發表 查看引用來源
又要等更新.....:smile_o10:
冇喇完左架喇haha

前往最後回覆