27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
14  152.0k

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 11:42 發表 查看引用來源

好難就
佢依排想要 我唔得
你home office緊都唔得? 咁你都真係好忙喎! 我都好想要..你...呀.....

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 16:08 發表 查看引用來源

當你知道黎緊半年收入都少得誇張ge時候 依然不停收紅色炸彈
最恐怖係返得工之後 人工都去吾返之前
你就會知我有幾心煩
唉.... 大家咁話~ 我身邊好多人都放無薪假.

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 17:51 發表 查看引用來源

sorry 依度表情太少 我無得簡
咁你其實想本身想讀乜?

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 18:09 發表 查看引用來源

你大庭廣衆問我 你想我死咩
唉... 我夠想啦.... 咪又係機會唔留俾我....

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 15:13 發表 查看引用來源
我聽完 忍唔住...即刻捉住咗佢細佬 放左係妺妹門口 再用細佬撩左妹妹幾下    點知佢都係為所不動 吾肯乖乖就範 我:‘喂呀 快d呀…’
佢聽完 就用細佬拍左我妹妹幾下 搞到我仲加想要

我 ...
真係睇到硬哂....!!

不過我冇乜時間日日返文... 所以亦錯過左師妹既選人過程... 唉....  呢啲機會真係不是我的.

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:35 發表 查看引用來源

哈哈...我琴日del左na
you are too late
  俾個機會我啦....

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 12:06 發表 查看引用來源

你問下依度d師兄先
如果佢地ok..我就ok
唉。。。咁咪即係一樣冇運行。。

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-5 09:46 發表 查看引用來源

哈哈 我認我係好易濕
一濕就勁想要曳曳嘅人😝
咁如果同你一齊赤條條瞓一晚, 真係可以爽完再爽, 硬完再硬, 濕完又再濕....

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-5 10:50 發表 查看引用來源

最好吾好過夜啦 如果我訓得吾好醒左 我會三更半夜整醒你細佬 要你整攰我 令我好訓d
咁我又唔介意喎! 事關我都會半夜整醒你... 尤其細佬無束縛既時候, 仲要身邊有個索妹妹...

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-5 11:33 發表 查看引用來源

你吾介意 可以冒住被DQ ge 風險
可惜我連被DQ既機會都冇...............

前往最後回覆