西記

收藏  |  訂閱
5  377.1k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

個個都好似驚俾人老冚咁 人地開得門口做生意,仲係三幾十年老字號,點會謀你?:smile_27: 下面一次過講哂個過程,唔駛心血少嘅估估吓:

推門入去係鐘房,光猛唔駛適應,西經自然上嚟帶你入黑色地帶,由光入暗,唔太黑你都睇唔到嘢,西經會用個電筒仔照住條路,你跟住地下粒光行直到坐底。西經會問你有無熟小姐,開名嘅坐緊會話你聽,你可以問要等幾耐,佢會去鐘房查,等得就等,唔係另揾,跟住問你飲乜 ...
入嚟問仲坐唔坐多個,唔坐埋單,慣例係留二十隻蚊貼士俾西經。家用兩魚就埋單前後直接俾西施。
即是總計两魚十两草費用?咁上面有c兄話鐘錢三魚十1q2魚=五魚。邊個為準呢?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-5-25 10:31 PM 發表 查看引用來源

唔駛鐘錢?:smile_34: 一個鐘好似二六幾,家用兩魚,西經二十,豪十元八塊咪五魚囉
明白,thz。原來c兄無講鐘錢,新手未玩過,失禮。

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-7-6 11:33 PM 發表 查看引用來源

真喺亂晒籠....個個幾拾歲仲玩到咁激...
口爆完下手C兄大車,中出完下手奶西,唔知有無3p囗爆中出玩呢?
公厠

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-9-1 05:09 PM 發表 查看引用來源

師兄: 請問你朵花係點整?
🌹🍁🌷🌺🌸🍁🍂🌺手写版上面有個公仔頭,入去咪有囉!

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-9-1 11:05 PM 發表 查看引用來源

你指電腦手寫版?
不是電腦,是手機寫字果版,你未写字時,上面有一行小圖示,中間有個公仔頭,按入去,再按下面的小圖案。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-9-20 05:38 PM 發表 查看引用來源

其實你有無睇清楚 klngal sir 最後兩句?
係嗰時大把迫良為娼,可以話去到70尾八零頭都好多師奶欠落大耳窿數,去公寓叫女分分鐘有新做師奶,好委屈咁嚟,我試過有個好勉強咁吹(根本完全唔想吹亦唔識吹),之後求我話唔好話佢做得唔好,一出房出面個睇場就問我服侍得ok 嘛,我話幾好,跟住問我有無吹,我話有 ...
而家?有得幾多個係迫良為娼?有都係已有其他經驗,唔似得以前真係有良家婦女道德嚴 ...
C hing嗰個年代係味全部環保屌㗎?

前往最後回覆