迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
8  11.2k

引用:
原帖由 SS000 於 2017-4-24 11:36 PM 發表 查看引用來源

高手雲集,易手之後好左好多,但都有伏野係度,其中一個用假相,好在已經消失左
請問迎記=邊間, 喺邊度.

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-25 03:09 PM 發表 查看引用來源

型军
謝謝CHING, 在其他網頁搵到WC, 而家睇緊囡.

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-26 12:39 PM 發表 查看引用來源

易, 柒, 都試過, 想搵D嫩口既感覺
請問這兩位指數如何?

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-28 11:58 AM 發表 查看引用來源

易, 564  會做晒基本服務(有其他CHING 有磨棍)
柒, 唉, 033 (好快完事, 同你一齊玩鬥地主)
謝謝CHING

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-5-5 05:14 PM 發表 查看引用來源

哇, 死咁多間, 呢間都麻煩囉
暫時避一避好D
應該過咗緊張期啩. 明天第一次去試下. CHING話@好. 已經約了. 玩完再出報告.

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-5-5 05:45 PM 發表 查看引用來源

應該過咗緊張期啩. 明天第一次去試下. CHING話@好. 已經約了. 玩完再出報告.
上星期第一次去, 相信也是最後一次.

首先去到場所. 大堂, 沖涼地方, 大廳.  我嘅感覺就喺玩完要即走. 沒有舒服嘅感覺. 玩咗咁多間手推場喺最差嘅一間. (去過FL, XY, PING ON, 王馬), 入房見真人, 樣子+服務還可以, (不過她太多電話+微信入) 沒有叻兄咁勁全6指數,, 我得360..........下-M. 不過對波喺幾好揸手. 一個鐘搞掂即走. 埋單278?? 我問不是268嗎? 前台話5.1後加咗, 算, 反正換衫走時沒人招呼. 慳咗$10.

對我嚟講, 暫時都喺FY啱我多啲.

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-8 01:36 PM 發表 查看引用來源
条女头2次上路都6,后尾2次上路碰咗2下咀吧就算,女唔想比人掂都話M刭的,一定要檢查去確認,環保埸設備多數係唔得,呢個世界係咁,一分錢一分貨,没有2全其美的。
當然明白一分錢一分貨. 所以我只話這場所唔啱我

引用:
原帖由 tino2 於 2017-5-9 12:54 PM 發表 查看引用來源

@仔係有666喎。不過我唔鍾意小肥,同埋嘴完佢感冒左3日,呢個冇下次。
我沒有介意自己得到嘅指數. 之前俾人插都講過, 相信每個人嘅指數不一樣. 呢個場唔啱自己咪去第度玩.
皇x假x真喺未去過. 不過我唔想hea足一日. 會覺得悶.  不過都多謝ching介紹

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-8 02:27 PM 發表 查看引用來源
最好去皇室假期,可以hea 足一天,飲食齊全,靓女多,設備完善,揾几条松腿妹在大堂做保健,唔入房,唔玩出火,消费都唔驶一千,享受萬分啊!
如果用一千, 我會去唱k. 駛費差不多. 都可以玩5-6個鐘, 飲到傻下傻下開間房瞓覺.  各有所好.

前往最後回覆