42 12345
上一頁下一頁
發新話題

突然好奇 : 姐姐們係對戰中 , 會唔會介意比人按頭 遮嘴 抓頭髮???

收藏  |  訂閱
41  18.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-18 06:34 發表 查看引用來源
講清楚少少係咩情節之下做呢d 行為先...
簡單描述一下, 口交o既話按頭係ok, 尤其是當佢就快射/ 射緊出o黎, 我o既詮釋係因為佢投入/ 被含得舒服所以忘形   
遮嘴: 插緊果陣唔俾呻吟? 勉強可以但唔係好prefer... 一 ...
好high果時怕醜用口掩口都好吸引!😬

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-19 00:49 發表 查看引用來源
幫老公含緊果時, 佢會按我頭.
狗仔式時, 會捉住我手狂插.
按住你個頭口爆?😉
捉住手狂插,你係咪叫到拆天?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:50 發表 查看引用來源

你不如話扯佢耳仔...

即係我覺得呢, 後入式本來就係wild, 要溫馨甜蜜咁做愛早就面對面啦
男上(攬住插)又得女上(眼神+互摸)又得, 後入我都中意, 亦中意wild, 所以唔會呢個時候kiss
呢個pose 冇o野好得過一路 ...
咁加埋扯頭髪會唔會更high?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 12:19 發表 查看引用來源

有d 人或者... 不過我唔中意啫
你可以想像吓, 如果你都係留長頭髮, 狗仔咁趴o係度, 俾人o係背後扯你頭髮, 條頸咪忽然往後一chok 等於你要好大幅度咁顎高頭,
好似透唔到氣咁感覺係唔舒服o架...
真係後入到一半要 ...
如果唔係好粗暴拉,係慢慢hold住會唔會接受?
掃頭髪好似摸狗仔咁?😉

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-20 04:43 發表 查看引用來源

唔一定口爆既. 間中啦. 係口抽插. 🤣

E…… 咁先刺激嘛
咁刺激係咪妹妹會濕晒?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 08:36 發表 查看引用來源
23# 掃頭髪好似摸狗仔咁?
係摸貓貓  畫面係男方坐o係度 eg 梳化, 我o係佢前方o既地上兩腿之間, 隻手好慢但重複又重複咁掃我頭頂, 超中意咁樣
摸狗仔我會兩隻手一齊夾住佢塊面之後快速咁捽捽捽, 一路大叫"哎呀好 ...
咁女人乖起上嚟又真係好似貓仔咁可愛!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 09:59 發表 查看引用來源

乖呢個詞有d 陌生

貓貓o既o野真係又愛又恨... 講氣質一定好過狗狗, 呢個個人睇法唔係否定任何中意狗多d o既人...
但貓恐怖起上o黎真係好得人驚, 果d 利爪 前一秒好似個公仔咁忽然一野撲過o黎跟住自己 ...
所以咪話貓似女人,乖起上嚟就好嗲,任你摸,一唔like就反面起來抓傷你!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-20 17:31 發表 查看引用來源
反轉豬肚系x,告你強姦😂
好彩未試過!😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-20 20:12 發表 查看引用來源
新聞都有報道過🤪😜
係咩?😂

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-21 00:36 發表 查看引用來源

一邊自摸妹妹. 😂
幻想上下兩個口比佢插緊?😉

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆