上一頁下一頁
發新話題

42歲叔叔與升中六學妹 ( update #38 #169 #200 )

收藏  |  訂閱
89  263.1k

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 03:43 發表 查看引用來源
半個月前既一場大雨,喺街上遇到呢位無帶傘校服濕透身既學生妹,佢嗰名叫Vicki準備嚟緊九月就升中六,而家啱啱開始放短暑假,屋企住YOHO MIDTOWN,短短既兩個多星期叔叔都會同Vicki Whatapps傾下計,除左出來還傘飲野之外,知道Vic ...
好人有好報,今次可能以身相許!😉
應該過咗啦喎,好心急等你更新!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 11:57 發表 查看引用來源
叔叔而家返工,今晚返去更新
Ok!等你啦!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:40 發表 查看引用來源
我:Vicki咁原先訂左邊度酒店Staycation呀?
Vicki:愉景灣酒店啊
我:嘩!仲要坐船入去,咁遠既真係旅行feel喎
Vicki:諗住離開市區靜啲嘛,原先想同埋男朋友睇玻璃教堂(聽人講好沖繩feel架)
Vicki:不過而家無lu,都散左…
我:咁我地果日 ...
好似玩得好開心咁,應該有下文啦!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:44 發表 查看引用來源

相距咁大我真係完全諗唔到
咁咪好難忘?😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:46 發表 查看引用來源

聽完佢講好多野!可能自己又教過書
好多野都慢慢分析佢聽,Vicki又肯聽又肯講出嚟
咁幾好吖,起碼溝通到!

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-16 00:08 發表 查看引用來源
之前大家估升中六係咁上下年齡
夠16咪得囉!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-16 00:11 發表 查看引用來源

18都快到😂😂😂
咁咪得囉!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-16 21:16 發表 查看引用來源
我地起身離開餐廳
Vicki:不如同我出去沙灘行下吖,想同你傾陣心事呀
我:唔攰嗎?定係返上去先傾呀
Vicki:唔好啦!我想出去吹下海風 聽下海浪聲
我:好啦!出去兜個圈
如是者我地就行左出去坐沙灘
Vicki:突然單刀直入問番我,點解果日 ...
快啲啦,好心急呀!😬

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-17 01:18 發表 查看引用來源
我:嘩!終於沖完涼喇?咁耐架
Vicki:女仔喺咁架,我喺入面吹埋乾頭髮嘛,又要敷mask差唔多啦
佢著左套粉紅色Hello Kitty睡衣出來,最養眼當然係套衫質料唔太厚,若隱若現望到入面既內衣,又諗番果日落大雨校服濕身既Vicki
Vicki:夜喇, ...
好正呀,成個過程好sweet, 靚妹應該好high, 之後應該唔止一Q!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-17 08:33 發表 查看引用來源

喺酒店真係會忍唔住,過左就唔知下次機會幾時🙈
呢幾日叔叔仲回味緊
開學前去多次staycation囉,今次你請咁咪可以再來多次囉!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆