難忘的一次無套經歷

收藏  |  訂閱
15  30.0k

引用:
原帖由 sensory 於 2023-3-6 08:07 發表 查看引用來源
話說十幾年前,識到個大我六年既人妻,我地見面之後如剛食咗38G師兄咁講,已即日上左房😌。
第一次有左肉體交流後之後,我見佢平時都係只同老公行埋,開始膽粗粗問佢唔用套得唔得,佢堅持唔肯,仲反問我:你唔怕咩?

之後我地好快再見 ...
咁證明佢真係好想要,所以最後主動唔用!可能佢覺得你有心引佢,所以唔出聲!最後都係自己忍唔住投降!😉

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-11 18:09 發表 查看引用來源
我就大胆D,十年前識左大陸QQ女,話未婚,時裝批發店做店長,QQ大半年見過幾次面,但就日日QQ ,大半年先可以上,都係好自然咁唱緊K,忍唔住錫佢跟住開房,乜都冇準備,入之前都掙扎緊,不过呢大半年大家都好傾得,信任對方,最多唔中出,但見佢 ...
知道之後仲有冇keep住中出?

引用:
原帖由 sensory 於 2023-3-11 18:42 發表 查看引用來源

內地女人(我指正經女仔,不是風月場所的女子)好似多數唔介意唔用套,佢地會當係享受。
其實內地女人開放過香港女人好多!

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-12 12:20 發表 查看引用來源
中出左一年,之後佢去左青島,每年過年返深圳比我少兩日,但冇得中出,除非撞啱安全期,呢幾年係香港有件可中出,所以就話老虎昅實,冇叫佢返來,但仲 keep住聯系,每年少佢兩日都駛成皮野架 ...
香港果件可中出係香港人妻?

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-12 13:46 發表 查看引用來源
離左婚既都50+所以一定係中出,不過真係爽过當年廿八歲既QQ女
點解爽過?😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-13 04:00 發表 查看引用來源
我自己嘅最難忘嘅一次無套經歷,一定係同初戀女友第一次無套做,記得嗰時同佢做,其實都唔算真做,因為我係著住底褲嚟un佢,咁樣守規矩玩咗大半年之後,有一次un un下,我拉低條底褲,掹咗碌9出嚟慢慢咁隊入去,開頭諗佢會反抗,但又無喎 ...
咁様破處真係好正!😬
第一次同SL係佢話可以唔用套?

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-13 09:09 發表 查看引用來源

開頭大家都覺得要用,但到埋牙就大家都唔想用😅
咁正呀!之後次次都冇用?😉

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-13 13:51 發表 查看引用來源
第一次有D痛啦,對方都好快射...
當年大家都年少無知😅
大家都係第一次?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-13 14:10 發表 查看引用來源
我係,佢應該都係啩 (高中時期)
之後仲驚左好耐,驚有左😅
內射埋?😉

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-13 14:16 發表 查看引用來源
叫左佢吾好,但都係射左...
後生仔好難忍到!😬
之後仲有冇同佢做?都係冇套?

前往最後回覆