陪我睇大戰的人妻

收藏  |  訂閱
14  26.8k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-28 08:34 發表 查看引用來源
星期三晚英超榜首大戰,便約了一個好耐冇見嘅人妻一齊出嚟睇大戰,順便喺睇前先嚟個熱身
正喎!你又入咗幾多粒?大演帽子戲法?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-29 10:53 發表 查看引用來源
我都想.可惜冇咁嘅本事,淨係賽前熱身入咗一粒,都完場時再入多粒就攪住瞓啦
咁瞓完呢?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-29 10:58 發表 查看引用來源
其係哩張
有冇前面?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 11:14 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 licklickson 於 2023-4-29 12:07 發表 查看引用來源
有冇前面?佢比較怕羞比較小正面
正吖,有前有後,皮膚又白又滑。真係好難得!👍😬

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 18:13 發表 查看引用來源
係呀!好在佢唔知我事前出術咋,佢仲以為我真係咁好耐力添呀!佢勁滿足又開心,大家仲期望有冇下一次添呀
你點出術法?😬
佢應該好滿意你表現啦!咁快啲約下次啦! 😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 19:04 發表 查看引用來源
我喺見佢前先將儲咗幾日嘅米青俾晒個職業女性先,然後到見佢時先同佢去食個晚餐(打邊爐)叫咗生牛肉呀,雞子,生蝦同生蠔嗰啲.等差唔多食完時就去轉洗手間將事先準備好嘅外國偉哥啪半粒再用埋延長噴濟再噴小小佛諾蒙香水. ...
師兄咁有步處理,佢肯定比你屌到好high啦,比你徹底征服!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 22:48 發表 查看引用來源
其實又冇話邊個征服邊個嘅。只係嗰刹那大家都可以忘我地Enjoy就已經足夠
咁又係!佢享受就可以有下次啦!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 23:19 發表 查看引用來源
希望啦不過都冇話肯定㗎
咁有冇約下次?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 23:20 發表 查看引用來源
我只係唔想衰表現所以先做足準備啫
佢好大食咩?😬

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-5-1 08:15 發表 查看引用來源
唔知佢真係餓得耐定係啲药物影響到佢.佢俾我嘅感覺係好易濕同唔會抗拒我屌佢同整佢囉
咁你咁勁,佢比你屌到咁冧,梗係唔會抗拒!😬
你仲有點樣整佢?😉

附件

前往最後回覆