人妻個人妻

收藏  |  訂閱
37  64.7k

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 00:05 發表 查看引用來源
記得係熟悉既人妻阿V移民個幾月後(曾post過‘’上年既人妻‘’),而佢既朋友阿C聯絡我,因知我工作關係想問我一些資料,而這位朋友也是一位人妻,有一個仔.佢想了解下,我們出來見面座底了傾下.

每當我說一些事,阿C會吼 ...
好似幾正喎!應該有後續啦!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-8-25 06:31 發表 查看引用來源
着到咁又肯俾師兄影,應該距離食得都不遠了🫢🫢
我覺得應該食咗!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 08:01 發表 查看引用來源

師兄咁醒,之後詳談
直覺佢應該對你有好感,要食應該唔難!不過鐘意知道個過程!等師兄分享啦!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 08:14 發表 查看引用來源

純粹巧遇,係自己有色心推動😝
正常吖!見到咁正唔起色心都唔係男人啦!最鐘意呢啲色心推動點推倒人妻嘅故仔!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 09:35 發表 查看引用來源
每次一提起阿V,佢眼神係有點古怪,感覺阿C同阿V(之前移民既人妻)可能有講過我.係第一次見面時,為免自己感覺被先入為主,也有說下次不如叫埋佢先生一齊黎,也可以大家比些意見.
佢無答我.

之後見果次,因為我有客預約,大 ...
就係影果張相果日?

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-26 01:32 發表 查看引用來源
見阿C自己一直向前行,我追前也坦白講剛才見到佢同老公,阿C話佢老公約左朋友見,所以唔一齊.我隨後講你老公有型靚仔呀,我係男人都望幾眼...阿C竟然窒我一句:咁你有無扯𣄃先.我當堂黎唔切反應,也講左句好彩我只對女人先 ...
咁似乎係佢有色心先喎!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-26 11:22 發表 查看引用來源

應該是我先🤭
佢知道你有色心咩?😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-26 11:22 發表 查看引用來源

應該是我先🤭
好心急想知師兄上到房點同佢做!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-26 16:24 發表 查看引用來源

應該佢有同阿V講我,加上幾次見面我有意無意說話挑逗
例如乜嘢說話?😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-26 16:29 發表 查看引用來源
同阿C入左房,門關好,我已壓阿C埋門,攬實佢輕輕吻下,佢都攬實我.我地脷踏脷一直無分開過,直至舉起佢雙手,我嘴沿住佢嘴錫落佢下巴,貼住佢肌膚落頸,再落佢鎖骨位置,一路都聽到佢輕微呼氣聲....而我雙手也慢慢放下到佢胸 ...
師兄攻勢凌厲,手法純熟,好快就已經挑起佢性慾!之後會點樣玩?😉

附件

前往最後回覆