現代溝人妻的方法

收藏  |  訂閱
12  7.3k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:04 發表 查看引用來源
喺我哋呢邊移民嘅華人年長的好多喺學跳舞唱歌嘅地方搵食,學校家長群組亦有人在哪裏找一些媽咪。
當然少不了用交友app
跳舞聽講都好易食到啲人妻!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:25 發表 查看引用來源

我哋呢邊學交際舞通常年紀大一點,由30尾到70都有,不過若果找到一對老夫少妻,女人又食唔飽自然有料到。
呢啲少妻肯定好受歡迎!

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-9 21:24 發表 查看引用來源
幼稚園附近公園
等待人妻獵物出現
家長group都有好多後生人妻!尤其是幼稚園果啲!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:28 發表 查看引用來源

說起來我見過男人帶自己小朋友去公園玩,順便食其他媽咪。

講開去公園,帶寵物狗狗好容易識到其他狗主。
養寵物都係架,好多女狗主仲會成日走光!

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-9 21:34 發表 查看引用來源

我記得好似喺網上發生過一次男家長在學校群組發短訊挑逗其他媽咪逐個溝,結果俾人群起而攻連相都擺咗上網。
咁揚?😂

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 22:21 發表 查看引用來源

我跟意大利佬生了孩子安定下來,很少同外界接觸,不過在孩子的學校很自然和其他家長交流,在學校活動和孩子的生日會周旋,和其他家長自然熟絡起來,基本上孩子的朋友家長自然會成為自己朋友,大家帶孩子在一起玩,在旁看管他們沒 ...
咁都幾好吖!知唔知有冇家長有搞埋一齊?

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 23:25 發表 查看引用來源

鬼佬比較直接,同埋問吓冇蝕底,基本上係Number game,問多幾個梗有一個肯同你上床。同sales做cold call冇分別,即使你sayno亦冇hardfeeling,地球繼續轉。

大部份啲佬老婆看得比較緊,有少部份是各自各精彩,只要性和愛分開他 ...
咁易搞掂?😂

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-9 23:26 發表 查看引用來源
其實香港都有好多
咁我都覺得係!

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 23:42 發表 查看引用來源

我香港有個朋友,湊仔返學識咗個律師仔男家長,放低細路去飲咖啡食早餐,飲幾飲結果上咗床,通常都係趁老公出咗差即日往返走返深圳開房,因為怕喺香港俾人撞到。

後來因為佢發覺嗰個律師仔同一時間Date三個女家長,全部都有上 ...
咁佢之前又肯同佢一齊?証明個律師仔都應該幾掂!

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-10 00:33 發表 查看引用來源

我個朋友老公兩年冇掂佢⋯⋯你明啦。
佢本身靚唔靚?身材好唔好?

前往最後回覆