上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
835  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 11:12 發表 查看引用來源

師兄搞錯了,小弟食得唔多。
咩都放入口辛苦只會係自己。
反而果時記得帖內既男人都對人妻有興趣,而人妻又同左我一齊,呢種贏左既感覺先係最開心,小弟以前非常好勝,呢樣我認。 ...
咁果個人妻肯定好正啦!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 11:16 發表 查看引用來源

我覺得個版既人妻同單身女生又或後生女應該50/50。
我其實唔係同好多個一齊喳,
後生女反而比男人更直接,其實好多都唔留言,鐘意睇文,感覺OK自然會PM,所以真係唔關我事架,因為我真係對後生女無咩興趣。 ...
你意思係後生女主動pm你?😉

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-6 14:41 發表 查看引用來源

5好咁大聲。。😂😂
唔通你又有份?😬

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-6 15:14 發表 查看引用來源

點會有我份丫。。我pm已壞了😓
多得滯爆咗!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 16:07 發表 查看引用來源

HAHA......我從來有唔會否認,應該講,男識女好,女識男好,都好平常既。
師兄應該有經驗,其實相比較,同後生女一齊易過人妻,咁你要幾多都有啦,我就無乜嘞。 ...
我冇乜試過後生女!只係試過幾個人妻!
真係咁易識到後生女咩?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 16:09 發表 查看引用來源

果個當然正,我第一個喎,各方面都一流,如果唔係邊會帖裡既其他男人都咁積極出黎。
但因為帖而gathering最好玩係大家既工作、背景可以完全唔同但都出到黎識到呢樣先好玩。 ...
點正法?可唔可以形容下?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 16:11 發表 查看引用來源

師兄,你個問題有D問題呀下。
乜唔係正路大家都會收PM架咩??
你係男,正常都1:9,只會得1成係男人問你交換野,其他都係異性架啦,你家陣玩野喎~~~~ ...
我得好少咋!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 16:19 發表 查看引用來源

咁師兄都好勁啦有幾個對手。
後生女?我唔知師兄幾多歲,後生女拍拖有後生果班,玩得多,好多都鐘意上年紀既男人,佢地對住大叔反而仲主動喎,佢地鐘意大叔,因為大叔諗野同行為完全唔小朋友嘛,而佢地亦好清楚,係大叔眼中,佢地後生 ...
咁真係後悔啦!估唔到大叔咁受歡迎!😂
不過我啲人妻唔係喺呢度識!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-6 16:22 發表 查看引用來源

道符都好耐冇更新了,🙄😂
而家冇人理啦!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 16:27 發表 查看引用來源

HAHA....... 我比較少咁樣去形容女生。
簡單講佢算係偏瘦,氣質上似李施華,斯文,但熟左會飲得傾得,我鐘意比較會思考既女生,所以佢吸引我既,而且果時佢已有SL,但關係唔太好,小弟去搶番黎既,重點係當年佢係我啟蒙老師呢,當然係 ...
李施華正呀,唔怪之得咁多師兄鐘意!睇來師兄應該好掂,唔係點可以獨佔佳人!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆