上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
551  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 14:05 發表 查看引用來源
我個姨仔嘅防守真係好勁,我喺嗰邊住咗咁耐係見過佢走光,但係見親都係淨係見到bra同底褲。就算我幾努力𥄫都好,始終都係破解唔到佢嘅內衣屆線。

呢排我姨仔放大假,我尋日又啱啱day off,所以外父外母見難得人齊就諗住執吓啲 ...
正呀!終於有突破啦!今次收獲大呀!西毛都比你影到!👍😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 14:31 發表 查看引用來源

尋晚食飯嗰陣當住佢面諗住佢啲西毛,幾撚有成功感呀
梗係。仲唔比我影到!😬
下次要影埋個西!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 21:06 發表 查看引用來源

除非夜晚入佢間房,如果唔係都冇乜可能
可能有機會架!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 21:07 發表 查看引用來源

呢句真
不過都多咗女仔剃毛!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 21:06 發表 查看引用來源

除非夜晚入佢間房,如果唔係都冇乜可能
琴日有冇趁佢瞓咗,入佢房摷吓嘢?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 11:50 發表 查看引用來源
各位師兄弟,有冇人喺到?

我同我姨仔又單獨喺屋企啦,尋晚食完飯之後姨仔同friend出咗街。大概1點幾鍾先返屋企,嗰陣我仲未瞓同佢講咗幾句嘢所以知道佢飲咗啲酒。

佢宜家喺房到仲瞓緊,我估佢應該仲會瞓多一段時間先會起身 ...
睇你夠唔夠膽入去!😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-23 11:55 發表 查看引用來源

好👏🏻👏🏻👍🏻😛
希望師兄成功!可以分享下!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:11 發表 查看引用來源
啱啱send咗whatsapp俾佢,問佢食唔食嘢,冇讀
咁佢可能未醒,如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!😉

引用:
原帖由 garyfood 於 2022-9-23 12:23 發表 查看引用來源
所以唔贊成 call , 會破壞機會 , 學licklickson話齋 , 如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!扮關心
我都唔贊成,難得有個咁嘅機會!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源
我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...
好正呀!今次真係大收穫!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆