上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
496  315.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:26 發表 查看引用來源

佢一向都話好多人溝,佢唔制啫🤣據我所知得一個五十幾歲未結婚既傻仔雞蟲想溝佢屌吓同一個六十幾好矮細退咗休既呀伯(冇結過婚)係想溝佢,不過家姐又眼角高,食唔落🤭😜🤣所以佢咪咁主動溝我囉,起碼肯定可能餵飽佢 ...
咁同你比梗係想食你啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:34 發表 查看引用來源

佢試過覺得好滿足同埋佢覺得細佬屌家姐佢好興奮,我知佢感覺
咁肯定啦!所以先會有第二次?😉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-26 11:40 發表 查看引用來源
比我都興奮啦,有鮮肉食,仲係佢杯茶,掉轉我食到件後生女我都興奮😆
我都覺得係!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 11:48 發表 查看引用來源
後生女有後生女正。。。但有時食中女都冇防😆😆😆
各有各好!不過而家好難食到後生女啦,除非用錢!😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:07 發表 查看引用來源

真係因人而異,sp同紅顏都生過一個,而且sp係成日仆嘢但係又唔係特別深色同闊,紅顏就粉嫩啲,我插入去係覺得緊過sp,可能佢離咗婚之後唔係太多性生活
咁都有可能!所以紅顏都好正!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:13 發表 查看引用來源

紅顏係比較慢熱啲,但係反而高潮係嚟得好快
可能因為少做比較敏感!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:19 發表 查看引用來源

我覺得佢個G點係低少少,所以容易啲畀個龜頭頂到,你講嘅都有關係
咁都有可能!同埋師兄又夠勁呢!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:19 發表 查看引用來源

我覺得佢個G點係低少少,所以容易啲畀個龜頭頂到,你講嘅都有關係同埋以前佢同前夫男朋友都係普通咁做,反而同我就多咗好多嘢玩,刺激感會大咗
咁已經差好遠啦!你前戲肯定耐過佢ex啦!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:26 發表 查看引用來源

唔好玩我啦正常人哋啫😓😓
咁又唔好咁謙!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:37 發表 查看引用來源

其實我對女人好注重前戲,所以啲女人好受落,其實應該講啲前戲玩到佢哋痕到頂唔順,唔屌唔得,嗰時你去屌佢大家都好過癮🤭🤭
師兄果然識玩!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆