上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
589  130.7k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:18 發表 查看引用來源

咁一定c9仔,有34C,但係我比較鍾意家姐對給手波,同埋家姐一high就會自己槎自己對波,或者屌緊個時會自動捽自己粒豆豆,視覺效果刺激好多
仲淫過c9仔!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:19 發表 查看引用來源

有呀,白切鷄,我最鍾意瀬,冇毛阻住
妹妹靚唔靚?😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:15 發表 查看引用來源

兩姊妹都叫到拆天,家姐好鍾意叫救命🤣🤣
証明師兄屌得勁!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:22 發表 查看引用來源

係,不過我有問佢點解咁好口才,佢話佢初戀教佢
咁耐冇比男人屌,咁第一次屌佢係咪好窄?

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:34 發表 查看引用來源

唔好講笑,一個40幾嘅女人重要生過2個小朋友,塊閪一打開係粉紅色㗎,陰唇細細塊,我覺得好靚,啲西水重有啲甜,我瀬到停唔到口😆又係兩姊妹都鍾意條脷鑽入閪窿到瀨 ...
可能之前比人屌得少,所以keep得咁靚!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 18:42 發表 查看引用來源

係,第一次插佢係好緊,一插入去就喺度係咁典,叫晒救命咁,差啲俾佢搞到我即刻出嘢
正吖!好敏感!好好反應!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 19:29 發表 查看引用來源

係,所以我比較鍾意屌家姐多啲,因為家姐係享受性愛,唔似c9仔,佢用自己身體去報復老公,所以越玩失控
第一次係乜嘢情況下屌家姐?😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 19:32 發表 查看引用來源

係呀,尤其啲40幾保養得好個啲,有feel,關心佢多啲,唔好咁心急,俾到拍拖感覺佢多數屌到。
師兄果然有心得!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 00:02 發表 查看引用來源

其實真係好隨意,之前都有同佢傾下計,關心下佢,咁當然成日都講下色情嘢引佢啦,跟住係一個星期六食完lunch佢話之後冇嘢做,不如搵啲嘢搞下,咁我就話好呀,搞你囉,然後家姐話夠膽你就搞,跟住就去咗酒店囉。 ...
掂呀!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-1 00:16 發表 查看引用來源

c9仔好易濕,只要係公司同佢講下淫嘢,好想瀬佢塊閪就會濕。
正呀!成個水印!咁係咪要你救火!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆