上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
497  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:45 發表 查看引用來源

幾個女人都好受落呢啲㗎,特別係我老婆畀我玩到標曬水頂唔順,扯住我去扑佢,淫相盡現🤭
家姐第二次都係畀我玩到咁,佢high到爆炸,我諗佢咁大個女都未試過畀男人玩到典床典蓆,先畀個男人插入去屌佢🤣
佢以為自己好淫好 ...
咁家姐肯定high爆啦!佢會唔會求你屌佢?😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:42 發表 查看引用來源

我老婆同sp就會叫到拆天,紅顏就會喺度典嗌唔好頂唔順,不過佢叫床呻吟嘅時候反而係鏈住把聲(可能佢怕醜)反而會令你更興奮
咁佢保守啲,都好正常吖!我都覺得咁樣好正!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:55 發表 查看引用來源

佢梗係會啦,第二次我前戲都玩到佢頂唔順,佢擘開對m字腳個樣淫到仆街喺度嗌細佬你屌家姐啦,屌爆我插死我掙爆我我頂唔順啦
我一插入去佢已經用隻手撳住我籮柚推我插佢🤭🤭 ...
咁樣玩真係正!佢肯定好快高潮啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:58 發表 查看引用來源

佢高潮又怕你話佢淫,佢忍住到佢頂唔順果下你仲覺得正,所以紅顏一高潮我就會加速爆佢🤣😂
佢肯定比你玩死啦!最後會唔會忍唔住大聲叫?😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 16:03 發表 查看引用來源

當然會啦,有時我畀佢妹妹啜吸到我條嘢頂唔順射嘢嗰下我都會嗌啦
呢啲先正!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 16:08 發表 查看引用來源
wow。。。重識啜吓啜吓添😍😍😍
呢啲不受控嘅吸啜先正!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 16:11 發表 查看引用來源
如果被吸啜嗰個係我就玩撚完😆😆😆
好多男人都頂唔順!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 16:15 發表 查看引用來源

我射咗我老婆感覺到嗰種暖流跟住再搏命上下套你果下先攞命🤭🤫
咁都會好high架!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 16:21 發表 查看引用來源

係勁high,另外就係你啱啱喺裏面射完,抽出嚟個女人幫你含,用個嘴去啜你條嘢啜你個龜頭你再射埋淨返嗰少少,嗰下真係即時腳軟😅😅
呢個我都知,不過唔係個個女人肯!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 16:22 發表 查看引用來源

加埋我培訓佢真係好勁㗎,講佢俗啲屌到腳軟😅😅
咁正呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆