上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
249  1.6m

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:04 發表 查看引用來源
我地好似教埋人地點寫埋佢。
梗係唔係!大家老吹等出埸啫!😬

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 17:07 發表 查看引用來源
可能最後d女反面收場
咁反高潮?😂

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:02 發表 查看引用來源
失戀的女人會拋開一切,橫掂你唔要我 ,出面大把人要。
再加上有需要,所以好多女人出嚟偷食!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 17:10 發表 查看引用來源

年紀細嘅搵咗d兵攝時間
年紀大嘅女人會搵後生仔
各取所需!😬

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 17:12 發表 查看引用來源

爭仔仲唔反面😂
愈走愈遠⋯斷埋聯絡
唔駛爭啦,Kenny應付自如!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:18 發表 查看引用來源
將佢壓住,鬼佬好叻的封口式接吻,再吸女仔口腔的空氣,等佢榮榮地以為享受,加上本身唔夠力推開,放軟手就被攻入,
咁點解會比佢壓住?喺邊度發生?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:24 發表 查看引用來源
酒店,當年個鬼佬係耐5耐黎香港做野的乜師物師,條女次次都扮探佢,呃飯食,食完飯上所攬攬錫錫一陣,未卜過,但果次就一次過回本。而家個妹丁都年過半百。 ...
點識架,條鬼應該係老手,食過唔少!佢有冇之後high唔high?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 17:46 發表 查看引用來源
大家差唔多將啲可能性講哂出黎😂呢排好大壓力同埋瞓得好差
我申請定有機會停一停稿🙈最遲星期五一定出得下1part
冇問題,最緊要寫得精彩!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:53 發表 查看引用來源
某次係大陸(中山)回港的大船,有1人1鬼坐佢對面,佢讀名校,英文對答無問題,1句中1句英應付2個,知個鬼住酒店,留電話比佢叫下次黎香港搵佢食飯,有無high 唔知,因為佢目的係想食酒店野,佢本身小康之家(開 公司)都叫有錢,佢同我講呢件事, ...
咁佢唔報警?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 18:02 發表 查看引用來源
咪儍,出黎玩,不過今次蝕左,次次食完飯上房自己除面,鬼佬除底,攬攬錫錫,不過無卜,係果次比人番本,
咁都唔做?冇反應咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆