上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
249  1.6m

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 18:33 發表 查看引用來源
你講男定女,個女只想呃飯食 可能拒絕個男的插入,但可能提供口爆,所以個男的谷埋谷埋的怒火。
,佢又唔係冇錢,點解要咁?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 18:53 發表 查看引用來源
我真是唔知,佢亞媽之後同我地員工講話個女走得甩,推開著衫走人(真是當我地儍),個女的同我講的版本就比人入左個頭,
咁都好彩嘅!好過比人插完仲要內射呀!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 21:22 發表 查看引用來源
Part 22
第二朝晨早流流俾3條靚妹捉左落去食早餐,好彩食完都唔係太妟,於是食完返去繼續訓,Miki爸爸幫我地搞左late check out,可以去到2點先走。
我地係酒店食左中午就準時2點閃人,行下又坐下地鐵,原來返到將軍澳都4點幾了,A ...
臨門一腳,唔係撻Q呀!就快大演帽子戲法,直搗黃龍!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-28 23:28 發表 查看引用來源

Miki底褲仲補得住…今集仲未除😆
下次應該不保!😬

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-6-29 01:51 發表 查看引用來源

係㗎.乜都會講…..
你都係?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-6-29 01:53 發表 查看引用來源

可能保得住. 撥開小小直入
咁保得住under保唔住隻豬!😂

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-29 06:57 發表 查看引用來源

Miki既一舉一動 話我知未必咁簡單
分分中先開口 表白鍾意Kenny哥哥
佢應該係鐘意Kenny, 唔係處女點會主動獻豬?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-29 08:34 發表 查看引用來源
妹丁未完成人生目標,應該有下文,另外2個楊晒出黎,可能有群體活動。
破埕埋處之後,應該Wendy同Ally3P先,之後就4P!可能大家一齊玩旅行發生!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-29 08:43 發表 查看引用來源
個過程好AV,後波磨棍應該有道具練習過,起碼都車番陣先通渠,話晒純情少女,第二朝都可以黎個摩玲kiss, 飛機餐,咁就起身走?仲有條男裝舊底褲留低條伏線, ...
可能morning Q, 之後請假梅花三弄!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-29 09:17 發表 查看引用來源
成床地圖,雙人高難度花式體操。
好有畫面喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆