上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
165  61.8k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 10:21 發表 查看引用來源

唔正,女人溫柔先係最正,可惜呢個世代,女性已經同溫柔二字距離好遠。唔惡已經叫溫柔。
好多一開口就問候人,仲爛口過男人。好似殺佢全家,姦佢阿媽咁款。當然,我只講有部份,唔係話晒全部女人,呢到嘅女人就多數知書識禮。 ...
佢喺床上面唔溫柔咩?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 10:27 發表 查看引用來源

被屌緊爽時梗溫柔,床上都唔溫柔男人旗都扯唔到架。如果你扑緊嘢,個女仔不停鬧你,催你快啲,唔準你揸波,成日問你射得未吖,你會點。
咁都正吖,咁有反差!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 11:26 發表 查看引用來源

係,知道,唔會。
其實只想搵個都鍾意享受做愛嘅人一齊
咁有冇搵到?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:30 發表 查看引用來源

諗番就有啲唔開心,佢唔鍾意出外食,我每次買定lunch 上酒店房俾佢食,佢話食乜就食物,要周圍搵黎買。上到酒店等佢,永遠唔會準時,遲一,兩個鐘係閒事,上到房只顧玩電話。😔 ...
咁寸?咁就真係冇引!咁佢好唔好屌?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-25 12:33 發表 查看引用來源
所以有人話男人係犯賤,唔好怪我咁講
唔係個個好似師姐咁知情識趣!😉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:38 發表 查看引用來源

搵唔到,女人出黎玩開嘅,都大把男人圍住佢,仲點會俾我呢啲外人加入。就算幾好條件都無用,望都唔會俾機會我,成日見男人話有幾多SP,玩過邊個同事,人地女友。自己想一個都難。
女人只會諗,你班咸濕佬想搵SP都係食免費餐啫,唔想俾 ...
咁你又搵到翻版陳慧琳?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-25 12:38 發表 查看引用來源
其實唔關我知唔知情,上得酒店大家都知想做乜個男人要乜,一係就唔好應約上囉
咁佢扮大牌啩,又唔係唔上,不過遲啲啫!有啲女人奉旨遲到!😂

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:40 發表 查看引用來源

唔係犯賤,係男人越黎越遷就女人,想佢開心。而有啲女人就俾咁多男人就慣,已經唔稀罕,你做少樣反而怪你唔掂。
咁對人好有錯咩?
睇吓邊個著緊邊個!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:42 發表 查看引用來源

唔好屌就唔搵佢啦!
佢係打破咗我幾個禁忌嘅女人
咁正!例如?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:50 發表 查看引用來源

唔係,我次次扑到佢反晒眼,佢隻腳出晒汁,剩係同佢玩69已經奶到佢黎一次高潮。
屌到佢失控用手打我手臂,話我特登插到佢咁入,同我講扑嘢真係好舒服。 ...
咁真係好正!唔怪之得你肯咁就佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆