初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
6  31.7k

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-6 09:02 發表 查看引用來源
科技發達之後,要識人其實好容易,夠膽,有時間就得,我有好幾年用過收費約會網站,初心係想識固定嘅女朋友,諗都無諗過,識埋識埋,起碼4個,成為SP。
我成日覺得有啲嘢過左某一個時刻,人就唔會,或者唔敢再做,希望各位師姐師兄,碰上、撞上 ...
果個moment係男人都會入咗先!😬
咁之後同佢仲有冇做?

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-6 23:38 發表 查看引用來源
樓上licklickson網友問我,我有無同佢再做?有呀。我覺得回憶永遠都會加分,都會增值,果幾年係我人生好低落嘅時間,或多或少,有好幾位女士嘅慰藉,令我時刻回味,果段日子。
以上呢位女士,我叫佢做S,完事之後,我好快就喺佢懷抱入面訓 ...
睇住女伴喺自己身上主動需索至達到高潮都好有滿足感,再加上巨乳嘅躍動就更刺激!咁同佢keep咗幾耐?

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 09:16 發表 查看引用來源
回七度網友,我估計S當時應該45歲至48歲左右。
回licklickson網友,且看下回:
唔同嘅人,對唔同嘅姿勢,都可能有自己嘅情意結,S鍾意女上,可能呢個方法能夠由佢主導,令佢容易得到高潮,亦可能動作上,視覺上,佢就係鍾意呢個姿勢。我同 ...
師兄都好多經歷,我都覺得食之前嘅明示暗示最正!
比我有得食啱食就梗係食啦!不竟大家都應該知係乜嘢關係!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-7 10:08 發表 查看引用來源
哩位師兄言之有理👍🏾👍🏾👍🏾😆
有食唔食罪大惡極!😬

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 13:04 發表 查看引用來源
感謝樓上網友嘅回覆同分享,我從來都同意有食唔食,罪大惡極,不過好多嘢都講緣份,同埋我真係覺得,一個人飲醉,(我當時無辦法分辨佢係唔係借醉),您唔知道佢當時係想定唔知想唔想,我無後悔,但係總會記得。

宜家諗番,到我呢個年齡(小弟 ...
都同意嘅,大家有交流,做起上嚟都特別有feel嘅!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-8 08:28 發表 查看引用來源

十零次左右
老公就係一個大頭仔
蛇蛇就正啦,爽死!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-9 07:39 發表 查看引用來源
嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
點會呀,唔係只有愛咩?😬

前往最後回覆