上一頁下一頁
發新話題

夏天,港女走光露波

收藏  |  訂閱
40  36.3k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:17 發表 查看引用來源

係啲人妻湊緊仔嗰陣係最容易走光,大家應該分享吓大家身邊呢啲人妻嘅相 😁
有啲𥄫已經好好,仲邊有時間影吖!😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:35 發表 查看引用來源

我試過見過有個friend喺屋企同個2歲幾嘅仔去原屙尿,個friend件tee好普通,係有啲鬆身不過正常嚟講係唔會走光,不過佢抱返個仔出嚟放返低個仔嗰陣俾個仔拉低咗件tee,2邊波露晒出嚟,不過有戴bra,成個黑色bra睇晒,我諗在場幾個f ...
呢啲情況都多,多啲佢個仔幫手!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-2 10:41 發表 查看引用來源
好多女人呢d大熱天氣連bra都唔帶,入廚房煮個麵都話熱到標汗,索性連底都唔著都會😂
咁正!咁咪大把野睇!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:51 發表 查看引用來源

佢平時喺屋企係點我就唔知啦,不過嗰次係朋友屋企聚會,唔會唔戴bra啦
都正啦!本來都冇諗過見到,而家有啲睇!個人妻對波大唔大?

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-2 10:54 發表 查看引用來源
以前喺大陸做野,特登買個望遠鏡,夜晚睇下對面樓,見過3個單位都有女女唔着衫。
有一個應該30左右,波就唔大,但成日沖涼前後就只着底褲來來回回咁走,睇咗佢好多晚
有一個就學生妹黎,好白,又係冇乜波,沖涼前佢就喺間房除哂先。
有 ...
大陸女仔比較開放,反而香港人比較保守,我相信好難見到!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:57 發表 查看引用來源

唔大,不過都係嗰句,熟人,人哋老婆,已經好好
咁又係,都好正!😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-6-2 11:05 發表 查看引用來源
平時斯文端莊,一次走光就令人,霞念飛飛,回味!
呢啲就最吸引!尤其是平時打晒底果啲!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 11:09 發表 查看引用來源
不過我𥄫到人妻friend走光,人哋老公都一樣𥄫過我老婆走光,世界好公平 😂
咁都係!所以有得𥄫就𥄫啦!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-2 11:20 發表 查看引用來源
有時好難忍,既然佢用得個窿對住你碌嘢,点可能唔想隊入去
利申:我係咸濕,呢d機會唔會放過😂
正常吖!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-2 11:26 發表 查看引用來源
我係正常男人,都會有人當我唔正常😂
點會呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆