上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
513  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:21 發表 查看引用來源

想好似引三叔咁引KK,不過老婆同KK都算幾friend,所以唔知老婆會唔會唔開心,講咗嘅話又唔知會唔會有反效果
咁friend之前會唔會比KK偷影過?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 16:40 發表 查看引用來源

唔明 邊個friend?
我意思係佢哋咁friend, 唔係邊個friend!😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 16:59 發表 查看引用來源

哈哈 sorry 我宜家明啦
我知道嘅凈係得呢2張 佢仲有冇偷影過我老婆其他相我就唔知啦
你同佢熟唔熟?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 22:19 發表 查看引用來源

都ok㗎,有時會講吓波(足球)仲會成日一齊打機
咁可以試吓喎!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:23 發表 查看引用來源

諗緊同唔同老婆講好,講咗可以同佢一齊引KK,會容易啲同多啲嘢玩。如果唔講就只可以約多啲出嚟俾機會KK見老婆,但就要靠佢自己自由發揮
講咗你老婆會應承?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:50 發表 查看引用來源

唔一定㗎,佢同佢三叔一向都冇乜感情,佢舅父屋企個內地啊叔本來又係3唔識7,所以佢ok順我意陪我玩引佢哋。我啲friend佢唔係太熟佢都ok,不過佢同KK本身friend底所以唔知佢會唔會,暫時都未見過老婆引自己班friend所以我唔知 ...
可以試探下佢嘅!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-17 11:22 發表 查看引用來源

好提議!我都有小小偏向唔講住,宜家我知道咗KK偷影過我老婆,佢又唔知我知,我可以當住佢面觀察佢嘅一舉一動。加上睇住我老婆喺乜都唔知嘅情況底吓俾KK𥄫其實仲刺激 ...
都好呀,咁要早啲安排啦!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-24 00:25 發表 查看引用來源
各位brother瞓咗未?
衰婆今晚唔知點解好有mood,自動波攞咗幾條戰衣出嚟著住俾我屌。佢試緊俾我揀邊條嗰陣俾我9秒9偷影咗佢 😂
正喎,咁你揀咗邊件?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 13:52 發表 查看引用來源
尋晚同老婆2個人出咗去撐檯腳過2人世界,去咗屋企附近日本嘢。去到坐底其實仲早我哋2個都未肚餓所以就叫咗支大sake同啲小食同老婆飲返2杯先慢慢再叫嘢食。

同老婆吹水講吓笑吓話咁快就清咗支sak,咁咪叫多支囉。點知轉 ...
好正呀!亞嫂咁玩得!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 14:23 發表 查看引用來源

佢頭先話諗諗吓都係唔放心,叫我delete晒啲相然後screen shot我個隱藏file俾佢睇make sure我真係delete咗啲相。我當然照做啦,但係其實我一早已經copy咗啲相收埋咗喺第二度 😂 ...
咁古惑!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆