上一頁下一頁
發新話題

夏天,港女走光露波

收藏  |  訂閱
40  36.3k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 12:16 發表 查看引用來源

可能有其他師兄真係有影到呢,老老實實,摘藍莓嗰嗰人妻friend我就真係有影過,如果有其他師兄有熟人相分享嘅話我唔介意開心share。不過呢到係人哋個場,喺到post有啲喧賓奪主嘅感覺,好似唔係幾好咁 😂 ...
咁你開多個新post囉!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 13:16 發表 查看引用來源

我唔多佢嘅相,無謂專登開多個新post啦
係咁意喺到post張同佢去旅行嘅背面相啦,純粹俾大家睇吓佢身形同係咩feel。佢嘅生活照就多,不過佢嘅走光相我就唔多,有興趣就pm我啦 ...
都唔錯呀!人妻樣!應該都係賢妻淑婦!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 13:32 發表 查看引用來源

身材就唔係好㗎啦,不過勝在係熟人,鄰居人妻feel,冇防備 😁
呢樣已經夠啦!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 14:48 發表 查看引用來源
新入伙的單位會(2公婆又或者老婆放工先),又或者單身女(你知女人幾憎個圍),又或者屋內無乜人果陣(放學後,我有朋友係咁開始試房內全祼,再之後出廳全祼真至亞媽買餸番黎), ...
女學生?你又知?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 14:56 發表 查看引用來源
要望的始終有方法有辦法,要問的肯開口,語氣好的唔好咁猴擒咁狗公,好多女都肯答,可能加少少尷尬面紅,
係朋友定網友?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 14:59 發表 查看引用來源
我問佢果陣個仔都成10歲,係想當年,不過佢全祼由十零開始,到老都無乜停過,除左天氣報告低過10度先著番短T加風褸但無面褲,佢老公就4,5度先著番短T ...
咁咪好方便搞嘢!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 15:02 發表 查看引用來源
先係網友,後來見過真人,不過後來佢婚姻出事,我無乘虛而入,結果比個契細路入左位。
點解你唔上?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 15:08 發表 查看引用來源
佢婚姻後來有問題,攪到老公要扯底褲卒豆到半推半就,又要用狗仔貪佢快完(呃老公舒服的),最正的係。。。。佢間屋無間房。
咁咪個仔見到?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 15:10 發表 查看引用來源
果陣扮晒正義,佢係電話真是喊住話老公認錯人,之前係A君,但分手後出現網上細路,以為契細路係姦夫,
咁之後有冇後悔?😬
個人妻正唔正?😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-6-2 15:21 發表 查看引用來源
我聽到最正的係:佢地咪用狗仔式的,女主角話要望住對仔有無嘈醒左,包括呼吸聲(佢話唔算大嗌果類人),床板床墊的雜雜聲,
咁刺激!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆